Postad i Våran vardag

Vardagen är igång

Gårdagens kompentensutvecklingsdag var väldigt bra, föreläsaren var väldigt bra och det var så givande. Såg att jag fick en kommentar att ”visst jobbar du på förskola?” Ja, helt rätt. Jag jobbar på en förskola som ligger lite utanför Norrköping. Jag trivs väldigt bra på mitt jobb.

Morgonen hemma var lite kämpig för Loui, han ville helst inte gå upp eller ta på sig kläder. Men tillslut så gick det väldigt bra. Vi gick och pratade lite på vägen till förskolan. Lämningen gick väldigt bra. Så det känns så skönt att det gick så bra som det gjorde. Nu sitter jag på spårvagnen på väg till resecentrum för att byta till bussen som tar mig till jobbet.

I går kväll så gjorde jag ännu en omelett och den blev mycket snyggare när jag väntade den men även den gick sönder. Varför ska det vara så svårt att vända en omelett? I den hade jag lite grädde, 2 ägg, lite salt och peppar. Sen toppade jag med fetaost och soltorkade tomater. Väldigt enkelt att slänga ihop. Loui hade ätit mat innan han kom hem.

Nu har det snart gått en vecka med LCHF och jag märker att min rosacea har blivit betydligt bättre. Så det finns bara fördelar med att lägga om kosten.

Som jag har skrivit tidigare så har jag ju permanentat håret. Nu är det ju inte så populärt längre att permanenta håret, utan det var mycket vanligare på 80 och 90 talet. Jag har permanentat mitt hår 2 gånger tidigare men då var jag tonåring. Nu är jag ju 29 år. Så man rullar upp håret på spolar och sen har man i permanentvätska och det ska sitta i i Max 40 minuter. Så ska man skölja ur permanentvätskan. Och ha i fixeringsvätskan och skölja ut den efter 10 minuter. Då ska spolarna bort och resten av fixeringsvätskan ska i och sitta i 5 minuter för att sen sköljas bort. Sen är det så gott som klart. Så jag har permanentat mitt hår till lockar och inte använt någon locktång som en del trodde. I kväll så ska jag även tvätta håret så då ska jag använda mitt nya schampo, inpackning och balsam. Så efter i kväll kan jag berätta vad jag tycker om mina nya hårvårdsprodukter.

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Så snyggt det blev med permanentat 😊 skönt att ni har så nära till dagis ❤️
nouw.com/amandamalmflod
Mina
Mina,
Den där omeletten lät riktigt god.
Det var något jag verklugen tog med mig när jag åt LCHF kost och det var omeletterna. Både mättande och väldigt gott. Kul att följa din kostresa.
minasvarld.nu
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229