Postad i VAB dagar

Vab

Det är måndag och denna måndag så börjar jag med vab. Loui är förkyld och hans astma är påverkad. Så vi har myst ner oss i soffan under filtar.

Under helgen har Loui vart hos mormor och Micke. Så jag har haft en helg för mig själv, men tusan vad jag saknade Loui. Så i går när jag kom till mamma så kändes det så skönt att få krama om Loui. Så vi firade min lillebror i går med mat och fika. Jag märkte på Loui redan i går att han höll på att bli förkyld. Så jag hade nästan ställt in mig på vab i dag och i morgon.

Som jag åt vanlig mat i går så känner jag av det. Så nu vet jag att det är inte värt att fuska. Som jag har skrivit förut så trivs jag väldigt bra med att äta LCHF kost. Så nu kommer jag inte fuska mer, för det är inte värt att få ont i magen och må illa för att ha ätit lite stuvade makaroner.

Om blåsten av tar under dagen så har jag tänkt att sätta Loui i vagnen och gå en promenad. Annars så blir det pilates eller yoga hemma. Jag brukar varva mellan pilates och yoga. Jag tränar pilates och yoga för jag tycker att det är skönt att sträcka ut på kroppen. Även för att få tillbaka magmusklerna. För er som undrar om jag äter LCHF för att gå ner i vikt. Min tanke från början var inte att jag skulle gå ner i vikt. Jag kände att jag bara ville må bra och få bort sötsuget, vilket jag nu har fått bort. Jag erkänner att jag har förlorat några kilon. Det bästa med att jag har slutat med mjöl och socker är att min hud ser så mycket bättre ut och jag har mer energi.

  • Postad i VAB dagar

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin ,
Brukar också konstatera att det inte är värt att fuska. Mår bara dåligt av det. Vad tråkigt att Loui är sjuk igen, hoppas att han mår bättre snart. Kan tänka mig att du saknade Loui när han var iväg i helgen.
hannafialotta.blogg.se
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Stackars liten, hoppas han kryar på sig fort! Vad härligt att du mår så mycket bättre av din kost & även känner att din hy blivit bättre 😊
nouw.com/sannaevelyne
IP: 82.99.3.229