Postad i Våran vardag

Träffat vänner

Den här helgen har bestått av vila och träffa vänner. Loui lekte med sina kompisar från förskolan i lördags ute och dom hade det så roligt. Efter några timmar så följde vi med dom hem för mer lek i värmen. I går så kom en gammal kompis till mig med sina tre barn. Även om det blev ett snabbt besök så var det roligt att få träffa henne.

Annars i går så fick Loui äta upp pepparkakshuset. Det blev några bitar innan Loui inte ville ha mer. Så åt vi korvstroganoff Loui fick makaroner till och jag åt med sallad. Sen fick Loui ta sig ett bad innan han somnade. När Loui hade somnat så gjorde jag ett yogapass och det kändes skönt. I dag ska jag göra ett pilatespass. Jag har tänkt att varva mellan yoga och pilates. Sen såg jag på min favoritserie som är Gilmore girls innan jag gjorde mig i ordning för att sova. Tack för tipset att sova med flätor. Det funkade jättebra för mina lockar.

Idag är det måndag igen och jobb och förskolan väntar för oss. Tänk vad snabbt som man kommer in i rutinerna efter man har vart ledig.

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20, specialpedagog
Åh Gilmour girls. Jag har den på DVD-box tror jag sett säsong 1 bara och några avsnitt i säsong 2. Den är br men jag lyckas aldrig få tid att plöja den, borde det för jag gillar det där mysiga temat egentligen samt att jag gillar att se klassiska serier så där 😊. Skönt med Pilatespass 😃.
www.saramadeleine.se
Amandizan
Amandizan,
Vilken rolig helg för er lugn men ändå gjort en del. Korvstroganoff är ju så gott tycker jag nu blev jag sugen på det😊
nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229