Postad i Våran vardag

Tandläkaren

I går när jag hade rast så upptäckte jag att jag hade en tandläkartid klockan 7.50 och Loui hade han tandläkartid 8.20 på olika tandläkarmottagningar. Så hur löser en ensamstående mamma det? Jo, min mamma fick följa med Loui till tandläkaren så jag kunde gå på min tid. Jag hade som vanlig fina tänder inget hål. Jag har aldrig haft hål i tänderna. Men lite tandsten tog dom bort. Så nu känns det som det är stort mellanrum mellan tänderna. Hur gick det för Loui då? Jo, mamma smsade och sa att han var jätteduktigt och visade sina tänder och fick en kanin. Så i eftermiddag när jag hämtar Loui på förskolan så kommer han vara så stolt.

Jag känner även att jag måste så skryta över vad Loui gjorde i går och även i morse innan vi gick hemifrån. För mig och Loui är det så stort han knäppte blixtlåset på jacka helt själv. Han fick igen dragkedjan helt själv. Det märks så väl att han börjar bli stor och vill lära sig massor med nya saker. När vi läser böcker så frågar han alltid vad står det? Vad är det för bokstav? Så han är väldigt intresserad av att lära sig.

Det var min mamma som permanentade mitt hår i måndags. Så jag gjorde det inte hos en frisör. Jag är verkligen nöjd. Det var så skönt att tvätta håret i går. Men jag måste komma på något bra sätt att ha håret på natten. För innan jag la mig så var lockarna jätte fina. Men inte alls lika fina när jag gick upp.

Gillar

Kommentarer

Mina
Mina,
Underbart när man kommer till tabdläkaren och kan konstatera att allt ser bra ut och man slipper laga några hål. Bra jobbat att aldrig har haft hål i tänderna <3minasvarld.nu
jossan
jossan,
Prova att ha håret i två flätor under natten. Det brukar hjälpa lockarna mycket! 😃joossanns.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229