posted_inVåran vardag

Spontan köp på Ikea

I går blev det en spontan tripp till Ikea med mamma och Micke. Loui sprang som bara den inne på Ikea och hoppade på alla pilar som finns på golvet. Jag hade tänkt att inte köpa något tills jag såg att Ikea hade rea och bli lite smått sugen på ett brickbord och köpa fina ljusstakar till. Sagt och gjort så kom bordet med hem med en orkidé och även ett täcke till Loui.

Innan har ju Loui sova i min säng och haft mitt täcke. Men nu har ju Loui börjat sova i sin säng och behöver då ett eget täcke. Jag är otroligt förvånad över hur bra det går för Loui med att sova i sin säng. Visst han kommer in till mig under natten men det gör mig inget. Utan napp hår hur bra som helst också, där är jag mest förvånad över att det går så bra.

Men tillbaka till bordet och ljusstakarna, jag köpte långa ljus i en annan butik för jag kände att jag inte ville ha 50 vita långa ljus hemma. Både bordet och ljusstakarna var det rea på så jag betalade inte alls mycket. Monteringen var väldigt enkelt och nu står bordet fint i hörnet. I går kväll så tände jag ljusen och det ger sån härlig myskänsla i vardagsrummet.

Annars i dag så sova vi till 9, är helt förvånad att vi vaknade så sent. Dock så var det väldigt skönt att få sova. Så i dag ska vi laga mat sen hämta ut ett paket där min nya mobil ligger i. Jag valde att fortsätta med iPhone så det blev en iPhone 11. Sen ska vi ner till stan för att köpa en bingolott och snus.

Jag har dom senaste åren spelat Bingolotto på nyårsafton. Då kommer man lite i stämning och det finns ju alltid en chans att vinna något. Annars så blir det väldigt lugnt på nyårsafton, tanken var att jag och Loui skulle gå på bio men jag tycker att en barn biljett var lite små dyr. Vad brukar ni göra på nyårsafton?

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Hehe, jag brukar jobba på nyårsafton, då får jag garanterat vara ledig julafton och det är viktigare för mig. 😊 Kul med en tripp till Ikea och jag ser precis framför mig hur Loui skuttar omkring. Vilket fynd du gjorde med bordet och ljusen. Blev ju så fint. Kanske ska ta mig en tripp till IKEA jag med. 😊
hannafialotta.blogg.se
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Så fint bord har ett lika dant nästan😊 fint det blev med ljusen ❤️
nouw.com/amandamalmflod
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg