Postad i Våran vardag

Spontan köp på Ikea

I går blev det en spontan tripp till Ikea med mamma och Micke. Loui sprang som bara den inne på Ikea och hoppade på alla pilar som finns på golvet. Jag hade tänkt att inte köpa något tills jag såg att Ikea hade rea och bli lite smått sugen på ett brickbord och köpa fina ljusstakar till. Sagt och gjort så kom bordet med hem med en orkidé och även ett täcke till Loui.

Innan har ju Loui sova i min säng och haft mitt täcke. Men nu har ju Loui börjat sova i sin säng och behöver då ett eget täcke. Jag är otroligt förvånad över hur bra det går för Loui med att sova i sin säng. Visst han kommer in till mig under natten men det gör mig inget. Utan napp hår hur bra som helst också, där är jag mest förvånad över att det går så bra.

Men tillbaka till bordet och ljusstakarna, jag köpte långa ljus i en annan butik för jag kände att jag inte ville ha 50 vita långa ljus hemma. Både bordet och ljusstakarna var det rea på så jag betalade inte alls mycket. Monteringen var väldigt enkelt och nu står bordet fint i hörnet. I går kväll så tände jag ljusen och det ger sån härlig myskänsla i vardagsrummet.

Annars i dag så sova vi till 9, är helt förvånad att vi vaknade så sent. Dock så var det väldigt skönt att få sova. Så i dag ska vi laga mat sen hämta ut ett paket där min nya mobil ligger i. Jag valde att fortsätta med iPhone så det blev en iPhone 11. Sen ska vi ner till stan för att köpa en bingolott och snus.

Jag har dom senaste åren spelat Bingolotto på nyårsafton. Då kommer man lite i stämning och det finns ju alltid en chans att vinna något. Annars så blir det väldigt lugnt på nyårsafton, tanken var att jag och Loui skulle gå på bio men jag tycker att en barn biljett var lite små dyr. Vad brukar ni göra på nyårsafton?

Gillar

Kommentarer

Mina
Mina,
Fint det blev med bordet och ljusen.
Vi brukar äta gott och bara vara hemma på nyår. Så skönt att kunna mysa till det med god mat och ljus.
minasvarld.nu
Hannas krypin
Hannas krypin,
Hehe, jag brukar jobba på nyårsafton, då får jag garanterat vara ledig julafton och det är viktigare för mig. 😊 Kul med en tripp till Ikea och jag ser precis framför mig hur Loui skuttar omkring. Vilket fynd du gjorde med bordet och ljusen. Blev ju så fint. Kanske ska ta mig en tripp till IKEA jag med. 😊hannafialotta.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Postad i Våran vardag

Snöigt värre

Den här helgen har vart väldigt lugn, Loui var hos mamma och Micke. Så jag hade en dag för mig själv. Det blev en fika på stan med en vän som var väldigt trevligt. Sen gick jag hem och bara tog det lugnt. I går åkte jag ut en sväng till mamma för att leka i snön med Loui. Loui blev så glad när jag kom, han sprang så fort och kramade mig.

Vi gjorde en snögubbe och en snölykta i den lilla snön som hade kommit. Sen fick vi skjuts hem, när vi kom hem så såg vi på film och bara var. Vi pratade även om julklappar som Loui önskade sig av tomten. Listan blev rätt så lång, tågbana märktes att det var viktigast tyckte Loui.

Gillar

Kommentarer

Postad i Jag

Egentid

Som ni flesta vet nu så är jag ju ensamstående mamma till Loui. Att jag spenderar all min lediga tid med Loui är för mig självklart. Jag vill ju vara med min underbara son. Men även jag behöver ju gå lite egentid, jag får mycket egentid när Loui sover på kvällarna. Ibland är även Loui hos sin mormor över en natt. Då brukar jag försöka att hitta på något roligt med en vän.

Som jag har fått frågor om vad jag gör på min egentid så tänkte jag svara på det genom den här listan som jag har hittat.

1. Vad tittar du på eller läser på din egentid?
Ibland så er jag på film eller serier på Netflix. Oftast så ser jag någon romantisk komedi så jag kan drömma mig bort lite. Annars så har jag en fil ovan att titta på min favoritserie som är Gilmore Girls. Jag läser helst deckare.

2. Vad har du på dig på din egentid?
Myskläder om jag bara ligger i soffan och gottar mig. Annars så brukar jag klä upp mig lite.

3. Vilka är dina egentids skönhetsprodukter?
Det är ju min vardagliga hudvårdsserier från Maria åkerberg.

4. Favorit nagellack just nu?
Essie nagellack i någon höstig färg.

5. Vad äter/dricker du under din egentid?
Jag brukar lyxa till det när jag är själva hemma genom att beställa någon god mat och äta godis. Jag dricker pepsi.

6. Favorit ljus just nu?
Jo, ljus som doftar kaffe och choklad. Dom är köpte för flera år sen.

7. Har du någonsin egentid utomhus?
Jadå, jag brukar ta ett varv på stan i min egna takt när Loui är hos sin mormor.

8. Skulle du någonsin gå på bio själv?
Det skulle jag nog kunna göra. Det är ju nästan som att se på film hemma 😛

9. Favorit online butik?
Nix.

10. Något mer? Vad mer gör du under din egentid?
Jag brukar ta god tid på mig och inte stressa. Låt mig själv ha en dag där jag kanske bara ser på serier och film. Så saknar jag ju Loui hur mycket som helst när han är hos sin mormor.

  • Postad i Jag

Gillar

Kommentarer