Postad i Våran vardag

Små fix köket

Den här helgen blev en sån helg som vi bara var hemma och myste. I lördags så bokade jag tvättstugan så jag kunde tvätta alla sängkläder madrasskydd och täcken. Allt blev torrt så nu är sängen fräsch.
I går så åt jag och Loui hemmagjorda köttbullar, Loui tyckte nog att det var väldigt gott för han åt väldigt mycket. När vi hade käkat så fixade jag i köket, jag bytte platser på vissa saker och köket blev hur fräscht som helst. Så nu kommer även min lust till att laga mat tillbaka. Dekorplasten satte jag upp på kaklet när vi flyttade hit.

Jag älskar verkligen att laga mat från grunden. Innan jag blev gravid med Loui så kunde jag stå i flera timmar i köket och laga mat och baka. Den kursen har kommit tillbaka till mig nu. Så nu kommer jag börja laga mer mat. Som jag känner att jag behöver en förändring så ska jag även börja äta nyttigare. Mer råris, fullkorn och grönsaker är min tanke. Jag ska även börja göra mina nyttiga smoothie som jag kan ha till frukost på bussen på väg till jobbet. Så en förändring kommer att ske.
Loui fick även göra två lyktor av sockerbitar. En av lyktorna ska han ge till mormor och Micke i julklapp och en är hans.

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Att tvätta upp allt är så härligt, det gör vi på helgerna med. Riktig mat från grunden är det bästa, jag är uppväxt med riktig mat och en pappa som älskar laga mat så vill lära mina barn detsamma
nouw.com/lexochlogan
Kamilla
Kamilla,
Laga mat är verkligen så himla roligt när tiden finns. Under stress och press blir det aldrig bra. Häng gärna med i Julklappssäcken 2019 https://kamillaskamera.com/2019/12/14/julklappssacken-2019-lucka-14/
kamillaskamera.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229