Postad i Våran vardag

Rammstein på morgonen

I går blev det väldigt lugn när vi kom hem. När Loui hade somnat så gjorde jag lite yoga och det var rätt så skönt måste jag säga. Stressen för allt försvann och jag kände mig lugn. Sen blev de en lugn kväll i soffan med telefonen i handen för att skriva med min kompis som jag har träffat väldigt mycket nu. Endel kanske har sina aningar vad de är för kompis som jag träffar och skriver om. Jag känner att jag inte riktigt vill gå ut med allt nu. Jag vill vänta lite tills Loui får träffa min kompis. Nu vet jag redan att jag kanske har skrivit för mycket och att många kanske börjar lista ut vad det rör sig om.

Nu har jag och Loui börjat med en ny rutin när han ska klä på sig och borsta tänderna. Den rutinen är att Loui får välja en låt som vi ska lyssna på under tiden som vi fixar oss. Låten som vi lyssnar på har blivit en låt som Rammstein har gjort, just den låten är en av mina favoritlåtar och det verkar som att Loui också har just den låten som favorit. Med hjälp av musiken så blir det lättare och inget bråk. Vilket är väldigt skönt.

  • Postad i Våran vardag

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Vilken bra morgon rutin att lyssna på musik medan man gör sig klar, låter ju som enn väldigt rolig och peppande tradition ❤️
Hannas krypin ,
Tycker det är klokt att vänta med att introducera din kompis för Loui. Vad roligt att hans favoritlåt är din favoritlåt. Smart rutin måste jag säga att ni har.
hannafialotta.blogg.se
Hannas krypin
IP: 82.99.3.229