Pannkakor

I går var Loui lite piggare än vad han är i dag. Enda gången som Loui somnar i soffan är när han inte mår bra. I dag så mår han inte, täppt i näsan och astman är fortfarande påverkad. Men han kan sova och då vet jag att han kan andas. Dock så hostar han mycket. Men det är ju så här det är när man har astma som Loui har.

Jag har hunnit med och tvätta två maskiner, med kläder och sen handdukar. Jag har även städat ugnen och nedrans vad ren den vart. Först hällde jag på bakpulver och sen kokade jag upp vatten i vattenkokaren och hällde på. Så lät jag de verka en stund. Sen skurade jag med svinto och torkade av med en disktrasa. Så testa det om eran ugn är smutsig.

I går så gjorde jag LCHF pannkakor till mig och Loui fick vanliga pannkakor. Jag gillar ju pannkakor så det blev riktigt gott. Jag vispade lite grädde och blandade i vaniljpulver och ställde in en liten stund i frysen. Så det påminde om vaniljglass.

Gillar

Kommentarer

Petra
Petra,
Usch vad jobbigt för Loui med astma hoppas han krya på sig snart❣️ LCHF pannkakor är så gott👌🏻
www.pellasinspiration.sese
Natascha
Natascha ,
Vilket kanontips om ugnen. Jag får sån panik när den är skitig men tycks aldrig få den riktigt ren när jag väl försöker 😅 ska testa det👍 LCHF pannkakor var en av dom få rätterna som jag kunde äta under den tiden.. Va inte alls förtjust i konsistensen 🙈ha en din dag❤️
natascha.bloggplatsen.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229