Ond cirkel

Vi har verkligen kommit in i en ond cirkel, där Loui inte vill somna och jag vill inte söva. Loui kan somna och sova i ett par minuter för att sen vakna upp och vara pigg. När han väl somnar så är jag livrädd för att väcka honom gör att gå på toan eller gå ut i köket.

Så det hela slutar med att jag sitter kvar i rummet i soffan och läser eller håller på med telefonen. Prata i telefonen kan jag verkligen inte göra, Loui vaknar då när han egentligen behöver sova.

När Loui väl somnar för natten så är jag alltid hur hungrig som helst och jätte kissnödig. Jag väljer alltid att vänta en timme med att smyga ut från rummet för att inte väcka Loui.

Varje natt mellan 23-3.00 så gråter Loui som att han är rädd. Han är inte vaken utan sover och bara gråter. Så det slutar alltid med att Loui sover bredvid mig i min säng.

Det finns inget tvivel på att jag måste ha en större lägenhet så jag kan gå på toan utan att väcka Loui. Det här är så påfrestande för både mig och Loui. Jag känner att jag inte vet vad jag ska göra längre.

Gillar

Kommentarer

MammaTillEllie
MammaTillEllie,
Styrkekram! 💕
nouw.com/mammatillellie
Jennysvardag
Jennysvardag,
Tack 💕 Nu hoppas jag att det blir bättre när han får i halvera igen 😊
nouw.com/jennysvardag
IP: 82.99.3.229