posted_inVåran vardag

Ögoninflammation

Jag hade sett fram emot en lugn helg med återhämtning men tij fick jag. När vi vaknade i går så såg jag att Loui var lite kletig i ögonen så de tvättade jag bort. Vi gick sen ut en stund för att få luft och handla lite. Loui som vanligtvis orkar gå till affären från oss orkade inte och ville sitta i vagnen.

Vi tog några kort ute bland löven, men jag märkte då att Loui inte var så pigg. När han inte ens bråkade om att vi skulle gå hem så kände jag direkt att Loui inte mår bra.

Väl hemma i soffan igen så är Louis ögon så kletiga och rinniga. I går tvättade jag Louis ögon var 5-10 minut. Så en kraftig ögoninflammation har tagit sig hit.

När vi vaknade i dag så var ögonen igen kletade. Jag får knappt tvätta ögonen för Loui för han har ont och är väldigt svullen. Så i morgon blir det att ringa vårdcentralen. Under dagen så har jag fått tvätta mycket och Loui har ont. Tråkigt nog så är Louis astma påverkad och han börjar bli lite förkyld.

I fredags så satt jag i hårfärgen, jag är så nöjd. Hårfärgen blev perfekt, den här färgen trivs jag bäst i.

I morgon kommer den människa som ska laga min tvättmaskin. Det ska bli så skönt att kunna tvätta hemma igen.

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Ajdå lilla vän, lider så med honom. Hoppas ni kan få lite hjälp från vc i morgon nu då. Det blir inte alltid som man tänkt sig men förhoppningsvis fick ni mycket tid tillsammans i alla fall i helgen
nouw.com/lexochlogan
Amanda ,
Fy vad tråkigt att han har fått ögon inflamatjon det är så jobbigt när sådsant händer <3 hoppas att han blir bra snart ditt hår blev jätte bra <3
www.amndiz.se

Liknande inlägg