Nytt år

Hoppas att alla hade en bra nyårsafton i går. Jag hade det bra. Jag var hemma hos Fia med några flera och festade. Efter 12 slaget blev det att gå ut på krogen. Vilket jag tyckte var väldigt onödigt. För dom tre som mest var på och gå ut gick hem direkt. En av hade inte leg med sig så han fick han och då ville hans flickvän med gå hem. Men men jag var kvar och dansade ett tag med Isabel och hennes kompis. Innan vi gick hem så gick vi in på mc Donalds och käkade lite. När vi hade käkat så följa Isabel och hennes kompis mig hem. Dom stannade en liten stund hos mig och pratade lite. När dom gick hem så borstade jag tänderna och la mig och sov.

Jag har vaknat lite till och från i dag. Jag klev upp ur sängen vid 1. Då fixade jag en smoothie med chia frön, blåbär, hallon och björnbär och självklart yoghurt. Det blev jätte gott. Nu ligger jag i soffan och tar de lugnt. Om en stund ska jag upp till vilbergen och hämta mina hörlurar.

Som att det är nytt år nu så började jag med detox idag. Jag vill rensa ur alla gifter som jag har i kroppen och på börjar mitt hälsosamma liv på ett bra sätt. Jag har 2 mål det här året. Ett utav dom är att hålla vikten och det andra är att kunna jogga 5 km. Jag vet att jag kommer klara av det. För jag har viljan till att göra de. När man har viljan till något så funkar allt utan problem.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229