Postad i Våran vardag

Nytt år & nya mål

Nyårsafton spenderande jag och Loui hos mamma och Micke med deras kompisar som jag känner väl. Det blev en 3 rätters meny med hummersoppa som förrätt, den var god men det var första gången som jag åt hummer och kräftstjärtar. Jag tycker bättre om räkor. Till förrätt blev det potatisbakelse med oxfilé och rödvinssås. Till efterrätt blev det créme brûlée. Den var så god så god, Loui åt inte sin så även den åt jag upp. Loui åt pressad potatis och korv, han var väl inte jättehungrig men han var så förväntansfull till 12 slaget när alla raketer skulle smällas och höll sig vaken till ett. Dock så blev Loui rädd för raketerna, vi kunde gå in så det kändes skönt för Loui.

Jag har inga nyårslöften för jag kan aldrig hålla dom ändå. Men jag har väl lite mål som jag vill hålla.

•Men jag ska försöka hålla mig borta från socker och vetemjöl. Jag kommer äta mer fullkornsprodukter och inte dricka så mycket läsk. •Jag ska ta hand om mig själv ännu mera och lyssna på kroppen och gå mer på magkänslan.
•Fortsätta att lägga ifrån mig mobilen på dagarna och vara med Loui.
•Hitta någon bra hemmaträning som jag kan göra hemma.
•Göra det som jag mår bra av och ändra det som jag vill ändra på hos mig själv.
•Fortsätta att blogga.

Jag hoppas att alla ni har haft en jättebra nyårsafton och mår bra i dag. Jag är pigg och något hungrig, snart väntas brunch och vartefter så ska jag och Loui åka hem.

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin,
God fortsättning på det nya året! Vilken god trerätters ni åt. Minns att mina barn också blev rädda för raketerna när de var i Louis ålder. Bra mål du har för året! Angående hemmaträning så har du några program i min kategori på bloggen "pilatesklasser". Det är enklare att hitta alla där än på youtube även om man går in på min kanal direkt. Sen kan vi ju alltid ses och träna lite pilates. 😃 Tycker det är ett bra mål att lyssna mer på kroppen.
hannafialotta.blogg.se
Amanda (Swedish Passport)
Amanda (Swedish Passport),
Låter verkligen som ett par så bra mål att sträva efter det kommande året! Håller tummarna för att ditt 2020 blir helt magiskt! 😊
swedishpassport.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229