Postad i Våran vardag

Nissebus & poliströja

Den där nissen som vi har hemma är allt väldigt busig och kanske lite klåfingrig. I natt så gjorde han en bilbana med Louis bilar. Och lämnade ett kort där det stod ”jag hittade lite tejp så jag gjorden en bilbana hihi” När Loui såg bilarna så sa Loui ”men det är ju mina bilar!” Och skrattade, när jag läste kortet så tyckte Loui att det var ännu mer roligt.

Nu har Loui gått in i perioden att vara polis. Så poliströjan får jag inte av honom. Tänk så glad Loui kommer bli på julafton när han får en polisstation i julklapp.

Loui tränar på lucia sångerna och sjunger dom riktigt bra faktiskt. Tycker att det är så roligt att få höra Loui sjunga.

Gillar

Kommentarer

jessica
jessica,
alltså älskar verkligen att följa er nisse, och vad han hittar på 😉 detta hade jag tyckt vare så roligt om jag hade varit liten och detta med nissen, måste vara så roligt för sonen <3 nouw.com/jessicaburman/
Annica
Annica,
Haha nej men så roligt med såna upptåg!
Själv så hade vi en liten mini-fredag med tacos igårkväll - allt för att försöka få tjejerna lite piggare, då de varit sjuka i veckan.
annicama.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Postad i Våran vardag

Snöigt värre

Den här helgen har vart väldigt lugn, Loui var hos mamma och Micke. Så jag hade en dag för mig själv. Det blev en fika på stan med en vän som var väldigt trevligt. Sen gick jag hem och bara tog det lugnt. I går åkte jag ut en sväng till mamma för att leka i snön med Loui. Loui blev så glad när jag kom, han sprang så fort och kramade mig.

Vi gjorde en snögubbe och en snölykta i den lilla snön som hade kommit. Sen fick vi skjuts hem, när vi kom hem så såg vi på film och bara var. Vi pratade även om julklappar som Loui önskade sig av tomten. Listan blev rätt så lång, tågbana märktes att det var viktigast tyckte Loui.

Gillar

Kommentarer

Postad i Jag

Egentid

Som ni flesta vet nu så är jag ju ensamstående mamma till Loui. Att jag spenderar all min lediga tid med Loui är för mig självklart. Jag vill ju vara med min underbara son. Men även jag behöver ju gå lite egentid, jag får mycket egentid när Loui sover på kvällarna. Ibland är även Loui hos sin mormor över en natt. Då brukar jag försöka att hitta på något roligt med en vän.

Som jag har fått frågor om vad jag gör på min egentid så tänkte jag svara på det genom den här listan som jag har hittat.

1. Vad tittar du på eller läser på din egentid?
Ibland så er jag på film eller serier på Netflix. Oftast så ser jag någon romantisk komedi så jag kan drömma mig bort lite. Annars så har jag en fil ovan att titta på min favoritserie som är Gilmore Girls. Jag läser helst deckare.

2. Vad har du på dig på din egentid?
Myskläder om jag bara ligger i soffan och gottar mig. Annars så brukar jag klä upp mig lite.

3. Vilka är dina egentids skönhetsprodukter?
Det är ju min vardagliga hudvårdsserier från Maria åkerberg.

4. Favorit nagellack just nu?
Essie nagellack i någon höstig färg.

5. Vad äter/dricker du under din egentid?
Jag brukar lyxa till det när jag är själva hemma genom att beställa någon god mat och äta godis. Jag dricker pepsi.

6. Favorit ljus just nu?
Jo, ljus som doftar kaffe och choklad. Dom är köpte för flera år sen.

7. Har du någonsin egentid utomhus?
Jadå, jag brukar ta ett varv på stan i min egna takt när Loui är hos sin mormor.

8. Skulle du någonsin gå på bio själv?
Det skulle jag nog kunna göra. Det är ju nästan som att se på film hemma 😛

9. Favorit online butik?
Nix.

10. Något mer? Vad mer gör du under din egentid?
Jag brukar ta god tid på mig och inte stressa. Låt mig själv ha en dag där jag kanske bara ser på serier och film. Så saknar jag ju Loui hur mycket som helst när han är hos sin mormor.

  • Postad i Jag

Gillar

Kommentarer