Postad i Våran vardag

Mysig söndag

I går hade vi en väldigt härlig söndag som var både lugn och mysig. Vi såg på film, läste böcker, tittade lite på bokstäver, miniröris och bara hade det härligt. Det var länge sen som vi hade en sån här lugn dag hemma. Loui tyckte också att det var skönt med en dag som var lugn utan bråk.

Jag åt blomkålsmos med köttbullar och gräddesås. Så gott det var. Loui åt sina makaroner med korv. För köttbullar är ju inte goda enligt Loui. Dessa 3 åringar är så roliga. Loui sa i går att jag var gammal för att jag inte kunde en sång som är med i filmen Kalle och chokladfabriken. Men vem kan dom sångerna? Loui ville även bada i choklad, hur de nu ska gå till?

Jag såg att jag fick lite frågor om dagmamma. Jo jag ville ha Loui hos dagmamma och har tänkt att byta till dagmamma. Men det finns 3 stycken dagmamma i Norrköping och dom har tyvärr fullt.jag hoppas att Loui får en plats på en av dom bättre förskolor som finns här.

  • Postad i Våran vardag

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20, specialpedagog
Då förstår jag gällande förskola, hoppas verkligen för er att ni får en annan plats på en förskola då 😊. Det låter gott med blomkålsmos hur gör man det? Hehe ja du barn, de är verkligen roliga med sina tankar och åsikter 😊.
www.saramadeleine.se
Ullie
Ullie,
Ja tycker dagis är bättre ,😄
Härligt med såna dagar man bara känner det är lungt o skönt
Kram fin tisdag
weberskold.se
IP: 82.99.3.229