Postad i Våran vardag

Mitt troll

I går så fick jag ett väldigt tråkigt och hemskt sms från mamma. Så fort jag läste att trollet (katten) inte mår bra och får somna in. Min tårar bara rann. Mitt älskade troll som alltid har funnit där från jag var 16 år. Hon valde mig som favorit människa redan när hon var kattunge. När jag flyttade hemifrån så blev hon ledsen, så hon fick komma till mig. Tänk så mycket som man kan älska en katt. Mina tårar rann hela kvällen i går och jag är fortfarande ledsen. När jag berättade för Loui om att trollet inte finns mer. Så sa Loui att trollet är hos gammelmormor på månen nu. Tänk om man kunde ha en 3 årings syn på såna här saker.

Annars i går så fick jag nästan allt gjort som jag hade tänkt, förutom att måla naglarna. Så det får bli i kväll. Man glömmer verkligen bort att ta hand om sina fötter, det var så länge sen som jag filade dom och smörjde in med fotkräm.

När vi vaknade i dag så var de lite snö ute på märken. Men den lär smälta bort under dagen misstänker jag. Loui blev jätteglad när han såg snö och hoppade omkring i vardagsrummet och sa det är snö mamma! Han hade massor planer på att son han ville göra i snön. Men tyvärr så är det för lite snö för att leka i snön.

  • Postad i Våran vardag

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Beklagar verkligen sorgen över katten inte alls kul att katten gick bort. Tycker loui är så söt med hur han tänker😊
nouw.com/amandizan
Moa Larsson
Moa Larsson,
Det är vekligen tungt när djur, som är en del av familjen inte orkar mer. Speciellt om man stått de så nära som du har gjort. Mötas vid månen låter fint, STOR KRAM till dig!
moafidelie.com
IP: 82.99.3.229