Postad i Våran vardag

Lycklig

Som jag skrev i onsdag så känner jag mig väldigt lycklig och känner att jag har hittat tillbaka till mig själv igen. Jag tänkte berätta varför jag känner mig lycklig mycket är ju för att jag har hittat tillbaka till mig själv. Nu är jag den roliga och lite små galna Jenny igen. Som jag alltid har varit. Det som gör mig mest lycklig är att jag har fått kontroll över min rosacea som har vart väldigt jobbig. Nu är rodnaden inte lika stor som innan och det känns så skönt att inte vara röd i ansiktet. Vilket gör att jag nu vill gå ut och träffa nya människor. I mammarollen har jag verkligen växt in i och det känns hur bra som helst.

I går köpte jag en ny mascara som är hur bra som helst. Jag känner att jag vill se lite pigg ut så en mascara var värt att köpa. I onsdags så fyndade jag lite produkter från mitt favoritmärke som är Maria Åkerberg som är så bra för min hyper känsliga rosacea hud. Så det blev lite smått och gått därifrån.

I helgen ska jag och Loui städa, julpynta, baka pepparkakor och jag ska även sätta upp nissedörren. För nissen kommer göra massor av bus.

  • Postad i Våran vardag

Gillar

Kommentarer

Inne hos Ina
Inne hos Ina ,
Så skönt att känna sig som sig själv! Jag gillar också Maria Åkerberg. Allt mitt smink är från det märket och ibland har jag schampo därifrån också ☺
innehosina.com
Mina
Mina,
Så härligt att läsa art du mår mycket bättre. Det är skönt när han hittar till åka till sig själv och känner att man trivs med tillvaron. Låter som att ni kommer att få en mysig helg med pepparkaksbak och adventspynt. Kram ❤
minasvarld.nu
IP: 82.99.3.229