Postad i Våran vardag

Lockar i håret

Då var det dags att gå tillbaka till vardagen och jag har verkligen njutit av att få sovmorgon. Första jobbdagen är en kompentensutvecklingsdag. Så det blir föreläsningar på förmiddagen eftermiddagen minns jag inte vad vad skulle göra.

Jag har iallafall ätit en omelett till frukost, dock ingen bild på den för omeletten gick sönder när jag skulle vända den. Men god var den. Lockarna blev så bra och jag känner mig så nöjd med mitt lockiga hår. Dock så har lockarna lagt sig lite nu efter att jag har sovit. Men jag kan nog du upp dom med lite mousse. Nu har jag även köpt bättre hårprodukter som också är veganska. Dock så tror jag att hår serumet inte är veganskt. Det som är på bilden är min nya hårvård.

Vad roligt att ni är så många som vill ha recept och följa mig med LCHF. Jag kommer lägga upp recept och dela med mig hur det går. Anledningen till att jag har börjat med LCHF igen är för att få min hud bra och även få mer energi. Såklart så vore det ju roligt att tappa lite vikt också. Tack till alla peppade kommentarer från er.

Så här såg mitt fina hår ut i går kväll. Det blev mycket fler lockar än vad jag hade trott. Jag är mer än nöjd. Äntligen så får håret lite liv.

Gillar

Kommentarer

Jessicaburman
Jessicaburman,
men wow så fina lockar tycker det är så fint med lockigt hår, dock sällan jag har tålamodet att locka mitt haha och nu har jag nog lite för kort hår för det kanske , eller kanske inte hmm man kanske ska testa någon dag . nu blev jag ju liten sugen XD <3nouw.com/jessicaburman
Amandizan
Amandizan,
Vad fin du är i lockigt hår😍omelett är faktiskt riktigt gott så det låter som en god frukost. Imorgon är även jag tillbaka i rutiner igen 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Postad i Våran vardag

Snöigt värre

Den här helgen har vart väldigt lugn, Loui var hos mamma och Micke. Så jag hade en dag för mig själv. Det blev en fika på stan med en vän som var väldigt trevligt. Sen gick jag hem och bara tog det lugnt. I går åkte jag ut en sväng till mamma för att leka i snön med Loui. Loui blev så glad när jag kom, han sprang så fort och kramade mig.

Vi gjorde en snögubbe och en snölykta i den lilla snön som hade kommit. Sen fick vi skjuts hem, när vi kom hem så såg vi på film och bara var. Vi pratade även om julklappar som Loui önskade sig av tomten. Listan blev rätt så lång, tågbana märktes att det var viktigast tyckte Loui.

Gillar

Kommentarer

Aw

I går så var jag på aw med några av min kollegor. Vi hade det väldigt trevligt och roligt, vi skrattade, pratade, åt burgare och drack 2 drinkar. Endel kort togs, en bra kväll som vi alla vill göra om. Medan jag var ute och roade mig så var Loui hos mormor, dom badade och hade det roligt.

Nu är det fredag och helgen är så välkommen. Det ska bli varmt här i helgen så jag och Loui lär ta bussen ut till mamma och bada. Annars i dag så kommer jag och Loui ha en lite myskväll med chips och choklad. Som Loui själv säger så älskar han choklad.

Annars så har vi inget planerat för helgen mer än att ta det lugnt.

Jag saknar Loui så mycket att jag hoppas att dagen går fort så jag kan hämta Loui på förskolan.

Gillar

Kommentarer