Postad i Våran vardag

Lite lek ute

När jag hämtade Loui i går från förskolan så var vi ute en bra stund innan vi gick in. Vädret kändes skönt och inte så kallt. När vi väl gick in så spelade vi menory, vilket Loui är duktigt på. Det är knappt att jag kommer ihåg vart kort ligger. Sen fick Loui lite mat innan det var dags för att sova. Loui somnade fort och han var så trött. Sen fick jag min mat levererad till dörren. Vilket också är väldigt skönt som ensamstående att det går att beställa hem mat från mataffärerna och få det hemkört. När jag hade packat upp maten så åt jag lite och sen gjorde jag mig i ordning för att lägga mig i sängen. Jag var också väldigt trött igår så är ju sömnen väldigt viktig.

Jag känner att jag har fått en väldigt bra start med allt detta år och det känns så skönt. Det var väldigt länge sen som jag kände så här. Det är ju en här känslan som jag vill ha varje dag.

Gillar

Kommentarer

amindiz
amindiz,
Vad härligt att höra att du har haft en bra start det här året det glädjer mej 😊 kul med memory har ett kasst mine så är dålig på det tyvärr
nouw.com/amindiz
Sarah
Sarah,
Så kul att spela memory 😊 Roligt att året har börjat så bra 😊
CheerSarah.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229