Postad i Min LCHF

LCHF mat till mig

För er som känner mig väl och har känt mig länge vet jag jag började att äta LCHF för 5-6 år sen. Dock slutade jag med det när jag var gravid med Loui. Men nu så är jag äntligen tillbaka med mitt LCHF. Jag har bara positiva minnen sen jag åt LCHF och jag mådde väldigt bra då av det. Nu har jag samma kämpar anda att hålla kvar på LCHF även när det känns jobbigt. Nu har jag vart utan socker sen 1 januari och det känns att sockret är på väg att lämna kroppen. Det som är skönt är att jag inte känner något sig efter några sötsaker alls. Jag tror att det är för jag verkligen har bestämt mig nu. För jag vill må lika bra som jag gjorde då och jag vet att jag kan nå dit. Jag måste helt enkelt lita på mig själv. Loui kommer fortfarande få pasta, potatis och ris. Jag håller mig till det grädde, kött och grönsaker.

Jag känner redan nu att jag är mycket mättare och inte små sugen på allt som jag var innan. Nu jäklar ska jag klara det här igen! Som jag nu äter LCHF kost så tänkte jag om ni är intresserade av att jag delar med mig av maträtterna som jag lagar?

Annars i dag så ska jag få mitt hår permanentat och Loui ska få sova kvar hos mamma och Micke. För i morgon är det kompentensutvecklingsdag i alla Norrköpings förskolor. Så Loui kommer vara med mormor i morgon.

  • Postad i Min LCHF

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Vad bra att du redan känner att du mår bättre nu när du har börjat äta lchf du får gärna dela med dig av recept det är alltid kul😊nouw.com/amandizan
tess
tess,
Nog fixar du det där, du är bäst 😊 Heja heja!!!blondinas.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Postad i Våran vardag

Förändring

Nu har vi precis ätit frukost efter att ha vaknat vid 9 tiden. Jag älskar dessa dagar som man kan ta det lugnt och inte stressa i väg. Jag gjorde en äggröra till mig och Loui åt yoghurt med flingor. Så nu är vi mätta och ska göra oss i ordning för att ta spårvagnen och handla lite. Här blåser det massor i dag så att vara ute är inget skönt. Loui är lite rädd för blåsten när den är så kraftig. När vi kommer hem så ska jag laga mat sen ska det städas. Sen blir det lek i Louis rum.

Jag vill tacka för alla era fina och peppande kommentarer från i går. Jag har bestämt mig för att lägga om min kost. Så det har jag börjat med redan i dag, jag känner mig så peppad och känner det kommer funka den här gången. Jag kände hela förra året att jag behövde en förändring och nu är jag så redo för att ta tag och göra en förändring. Jag ska även förändra mitt hår, jag ska nämligen permanenta mitt hår så jag får stora lockar.

Gillar

Kommentarer

Postad i Våran vardag

En lugn lördag

Även i dag sov vi länge och låg och drog oss i sängen. Det är ju så skönt och vakna sakta när man är ledig. Vi har hunnit få i oss frukost och nu ser vi på Alfons Åberg. Planerna i dag är att tvätta sängkläderna och byta till nya. Att sova i nytvättade laken är det bästa som jag vet. Känslan är ju så härlig.

Annars i dag så ska jag göra min oljeinpackning med jojobaolja i håret. Denna gång så ska jag låta den sitta i längre än innan. Jag ska även göra en ansiktsmask. Leka med Loui i hans rum och även försöka att laga en av hans bilar som hjulet har försvunnit på. Det är väl det som är planerat just nu.

Då är det dags för mig att vara med i ett länkregn med andra fantastiska bloggare. Som är med i samma facebook grupp som mig. Denna grupp på facebook är en grupp där man länkar sin blogg i dagstrådar och ger och får engagerade kommentarer. Gruppen heter social media support & share group.

https://www.saramadeleine.se/2019/12/26/lattkrankthetsrapport/ https://hannafialotta.blogg.se/2019/december/jag-tror-inte-pa-2.html https://amndiz.se/2019/12/27/varfor-gor-jag-sa-har/ https://innehosina.com/2019/12/27/mest-gillat-pa-instagram-2019/ https://nouw.com/jessicaburman/rensningen-har-borjat-36786362 https://nouw.com/amandizan/god-jul-36775409 http://www.frugan-e.se/2019/12/en-mysig-och-lugn-jul.html?m=1


Gillar

Kommentarer