posted_inVåran vardag

Lämnat nappar

I går så tog vi oss till Kolmårdens Djurpark för att gå på sagojul. Då passade Loui även på att lämna sina nappar till bamse. Loui stoppade glatt ner alla nappar i tunnan där alla andra nappar låg. Loui sa själv att det kändes jättebra att lämna napparna till bamse. När napparna var lämnade så åktes det lite karuseller. Sen blev det bamseteater som var julen då alla glömde vargen. Efteråt så får barnen krama bamse och hans kompisar. Loui hamnade först i kön och fick äran att gå upp först och krama. Loui var så kaxig och skulle gå upp själv på scen och krama bamse och bamses farmor. Vilket han fixade galant. Så gängande fick en lång kram av bamse, Loui ville egentligen inte släppa bamse.

Därefter så tog Loui och Micke (mammas man) en bricka på chokladhjulet. Under tiden som vi andra var inne i bamsebutiken. Och dom vann en stor kexchoklad. Så när jag kommer ut från bamsebutiken så ser jag Loui stå med en stor kartong med kexchoklad. Gissa om jag blev förvånad.

Så gick vi runt lite i parken innan vi skulle åka hem. Loui var nöjd med dagen och det bästa var ju att krama bamse såklart.

Väl hemma så åt vi mat och tog det lugnt innan det var dags för Loui att sova. Loui frågade efter nappen innan han somnade, men han somnade väldigt fort även utan nappen. Jag tog ett varmt bad när Loui hade somnat och tittade sen på tv.

Ikväll så ska Loui få börja sova i sin säng. Jag tycker egentligen att det är mysigt att ha Loui i min sängen. Men jag får alltid ligga på kanten och sova för Loui tar upp hela min säng. Så får jag väldigt ont i ryggen när Loui sparkas och lever rövare i sängen.

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Åh så mysigt med Bamses jul på Kolmården. Vad modig han var som vågade krama både Bamse och farmor. Duktig att han somnade utan nappen och även att han lämnade dom till Bamse. Vilken tur de hade i chokladhjulet. Jag har aldrig tur i spel....
hanna_widerberg@hotmail.com
Mina ,
Åh vad mysigt med Kolmården och Bamse.
Han ser riktigt stolt ut över att ha lämnat napparna och vilken vinst med Kexchokladen. Nappar mot Kexchoklad låter som ett bra byte ❤
minasvarld.nu
IP: 82.99.3.229