Postad i Våran vardag

Koja

Idag är det äntligen fredag, fredagskänslan är på topp. Jag vet att jag startar varje fredags inlägg lika dant men då vet ni att det är fredag ju.

Så i dag blir det inköp av fredagsgodis och film när vi kommer hem. Loui har bestämt att vi ska se på kalle och chokladfabriken. Jag älskar den filmen, så tycker jag att det är roligt att Loui tycker om den med.

Igår så skulle ju jag och Loui bygga en koja när vi kom hem. Så Loui öppnade dörren till klädkammaren och hittade sitt bamse tält som jag köpte förra året till honom i present. Som jag plockade bort ett tag. Jag plockade fram tältet och reste upp det. Loui sprang och letade efter alla sina gosedjur som skulle flytta in i tältet. När han ser i tältet så hör jag att Loui skäller på bamse gosedjuret. Bamse lyssnade tydligen inte, sen lyssnade inte nalle puh. Ni hör ju. Det var lite körigt med gosedjuren. Om jag skrattade? Jo jag satt och små skrattade lite. Så kom Loui på att han måste ha en lampa i tältet. Så han gick och hämtade fönsterlampan som stod i fönstret i sovrummet och ställde inte lampan i tältet.

Nu är det helg igen och vanligt så tar jag en bloggfri helg. För att kunna spendera allt min tid med Loui. Vilket också innebär att jag lägger mobilen åt sidan. Jag hoppas att ni får en underbar helg :)

Gillar

Kommentarer

Madde
Madde,
Bra fokus att bara vara med din son. Vi är ofta så uppkopplade hela tiden. Barn brukar verkligen älska dessa trånga utrymmena och massa filtar och gosedjur. Ha en fin helg.
www.nouw.com/madelena
Kamilla
Kamilla,
Kalle och chokladfabriken var en fin film. Minns att dottern var livrädd för willy Wonka
kamillaskamera.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229