Postad i Våran vardag

Julfirande

Då var julfirandet över för våran del. Vi hade en julafton som var härlig och bra. Loui är nöjd över sina julklappar, det som var mest häftigt var när tomten kom tyckte Loui. I går plockade vi upp alla julklappar hemma och Loui lekte massor med sin polisstation. Louis fantasi är så stor och det är så roligt att höra på Loui när han leker.

När vi hade packat upp allt så tog vi bussen bort till Elgiganten. Jag trodde att det skulle vara fullt med folk och massor med kö. Visst att det var kö men inte så mycket folk. Det var väl gör att vi åkte dit runt 13 tiden. Där köpte vi en cromecast, så när vi kom hem igen åt vi mat och sen installerade cromecasten i vardagsrummet. Vilken bra grej som dom har uppfunnit, så skönt det är att kunna styra vilken film man ska se med telefonen. Vi såg på film och tog det lugnt i soffan.

I dag blir det en lugn dag hemma, Loui hade lite feber i går och hans astma är påverkad. Så här har det hostats massor under natten. Jag ska fixa lite hemma ta bort julgardinerna, plocka undan små saker som ligger överallt och tvätta.

Jag vet att det blev en paus från bloggen och jag tror att jag har behövt det. På lördag är det 1 år sen som min älskade mormor gick bort. Hon är så saknad av både mig och Loui. Loui säger att gammelmormor bor på månen.

Gillar

Kommentarer

Yela
Yela,
Så härligt att höra att ni fått en så bra jul, förstår att det var kul för Loui med tomten! Vi har inte chromecast med Apple TV & de är ju verkligen så bra, jätteskönt att kunna streama från mobilen 🤗 Beklagar sorgen vännen, har också fått pausa nu och det kan verkligen behövas❤️yela.se
Amandizan
Amandizan,
Vilken söt liten jultomte du hade hemma under julen. Skönt att julen är över för er nu. Barnen har verkligen sån stor fantasi 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Postad i VAB dagar

Ny och bättre salva?

Då har vi vart på vårdcentralen och visast upp Louis ögon och fick salva utskrivet direkt. Sköterskan sa direkt när vi kom in i rummet ”det var en påtaglig ögoninflammation som han har. Vi skriver ut salva. Sagt och gjort så var det utskrivet och klart.

Som jag och Loui bor så nära stan så finns det bara apotek i stan. Så vi traskade ner till stan så gick vi på södra promenaden för att komma ner till stan. På promenaden så tror jag att det är ekar som omringar promenaden. Dom här träden har stått där i många många år, jag är ju lite intresserad av Norrköpings historia. Så det kanske kan bli något inlägg om Norrköpings historia eller industriområdet någon dag.

Väl inne på apoteket så sa dom att den här salvan som vi fick utskrivet är bättre och blir som droppar när man väl får i salvan i ögonen. Vi gick även in i mataffären och köpte en bamse tidning och mer pads. Något måste man ju få när man har sån kraftig ögoninflammation.

När vi kom hem åt vi lite maten och så har jag gjort en matleverans som kommer i morgon. Jag är så glad att mataffärerna har börjat med matleveranser hem. Vi har använt salarna en gång och den funkar så mycket bättre.

Inte alltid lätt att vara ensamstående och vabba. Jag ju ingen som kommer hem på eftermiddagen och kan köpa med sig mat från mataffärerna eller något annat. Jag vill ha något så måste jag ta med mig Loui och handla det även fast Loui är sjuk.

Som jag ändå är inne på hur det är att vara ensamstående så får ni svaren på frågestunden om hur det är att vara ensamstående mamma. Kommer ni på någon mer fråga än dom som är ställa så kan ni skriva eran fråga i kommentarerna.

Vad skulle du ge för tips till andra enstamstående föräldrar som försöker få vardagen att gå ihop?
Först och främst att inte sätta för höga krav på sig själv. Städa med barnen, dom tycker ju att det är roligt att hjälpa till. Visst det är en konst att städa med sina barn men när barnet sover sen på kvällen så har du tid för dig själv.

- hur blev du ensamstående , fanns den andra inte med ifrån början?
- hur får du dagarna att gå ihop
- vad är det skönaste med att vara ensam förälder ❤️❤️
1, jag har vart ensamstående sen jag blev gravid. 2, jag vet knappt själv hur jag får dagarna att gå ihop. Jag är så van så jag tänker inte så mycket på hur jag gör, mer än att Loui får vara med och städa, laga mat och tvätta på så sätt får jag en stund för mig själv på kvällen. Oftast så gillar ju barnen att få hjälpa till. 3, att jag får en helt unik relation till Loui.

Vad är det bästa/sämsta med att vara ensamstående?
Det bästa är att jag får en unik relation till Loui. Jag skulle inte vilja säga att det finns något som är det sämsta med att vara ensamstående mamma. Men det jobbigaste är att jag inte har någon att bolla med. Så har jag ingen som kommer hem vid 16-17 tiden som kan hjälpa till efter jobbiga vab dagar.

skulle du kunna tänka dej ett barn till?
Både ja och nej

Vill du träffa någon ny eller känner du att du vill vara ensam?
Jag är lite delad här om jag ska vara helt ärlig. Som jag har blivit så sårad så många gånger så är jag livrädd för att träffa en kille och få känslor för och bli sårad igen. Jag trivs bra med att vara singel.

Gillar

Kommentarer