Postad i Våran vardag

Julfirande

Då var julfirandet över för våran del. Vi hade en julafton som var härlig och bra. Loui är nöjd över sina julklappar, det som var mest häftigt var när tomten kom tyckte Loui. I går plockade vi upp alla julklappar hemma och Loui lekte massor med sin polisstation. Louis fantasi är så stor och det är så roligt att höra på Loui när han leker.

När vi hade packat upp allt så tog vi bussen bort till Elgiganten. Jag trodde att det skulle vara fullt med folk och massor med kö. Visst att det var kö men inte så mycket folk. Det var väl gör att vi åkte dit runt 13 tiden. Där köpte vi en cromecast, så när vi kom hem igen åt vi mat och sen installerade cromecasten i vardagsrummet. Vilken bra grej som dom har uppfunnit, så skönt det är att kunna styra vilken film man ska se med telefonen. Vi såg på film och tog det lugnt i soffan.

I dag blir det en lugn dag hemma, Loui hade lite feber i går och hans astma är påverkad. Så här har det hostats massor under natten. Jag ska fixa lite hemma ta bort julgardinerna, plocka undan små saker som ligger överallt och tvätta.

Jag vet att det blev en paus från bloggen och jag tror att jag har behövt det. På lördag är det 1 år sen som min älskade mormor gick bort. Hon är så saknad av både mig och Loui. Loui säger att gammelmormor bor på månen.

Gillar

Kommentarer

Yela
Yela,
Så härligt att höra att ni fått en så bra jul, förstår att det var kul för Loui med tomten! Vi har inte chromecast med Apple TV & de är ju verkligen så bra, jätteskönt att kunna streama från mobilen 🤗 Beklagar sorgen vännen, har också fått pausa nu och det kan verkligen behövas❤️
yela.se
Amandizan
Amandizan,
Vilken söt liten jultomte du hade hemma under julen. Skönt att julen är över för er nu. Barnen har verkligen sån stor fantasi 😊
nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229