Jojobaolja som inpackning

Alltså wow! Jag hade aldrig trott att Jojobaolja kunde göra underverk med håret. Men det har den gjort. Nu undrar ni släktet hur jag kom på idéen att ha jojobaolja i hårbotten och på längderna. Jo, i går så sökte jag runt lite på vad Jojobaolja är bra för till håret. Jag fick upp bland annat att Jojobaolja är bra för torr och kilande hårbotten, stärker hårstråna, återfuktar, ger glans och hjälper till att motverka håravfall. Så när jag läste om det här i går så tänkte jag wow! Jag måste testa. Sagt och gjort, jag började med att massera in oljan i hela hårbotten och sen tog jag på längderna. När jag var klar så satt jag en plastpåse över håret och en varm handduk över. Jag lät det sitta i håret i 1,30 timme. När jag tvättade ut Jojobaoljan så började med att schamponera i torrt hår för att sen skölja det i kallvatten. Jag tog balsam i längderna och lät det sitta i 2 minuter och sköljde med kallvatten igen. Satt en handduk om håret men tog bort bort handduken efter en liten stund så håret fick lufttorka.

Nu när håret är torrt så känner jag hur lent och mjukt håret är. Min hårbotten kliar inte alls och håret ser fräscht ut. Varje gång som jag tvättar håret så ska jag göra den här behandlingen. Ni måste verkligen testa det här! Den vänstra första bilden är från igår och den andra från idag. Ser ni också skillnaden?

Annars så håller Loui på att bli frisk från sin magsjuka som gjorde att vi missade luciafirande på hans förskolan i går. Nu har vi gjort chokladbollar med nonstop i. Så dom ska vi strax smaka på. Skulle ni uppskatta fler inlägg om naturlig hår/hudvård? För naturlig hår/hudvård är det som jag använder

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Vilken söt liten tomte du hade hemma. Stackars loui inte alls roligt med magsjuka riktigt hemskt men skönt att han nu börjar bli frisk 😊nouw.com/amandizan
Lexochlogan
Lexochlogan,
Det ser verkligen it att ha gjort skillnad och om det kliar mindre så är det ju fantastiskt. Tror verkligen på att naturliga saker kan göra stor skillnad. Låter som något jag borde testa i mitt hår nouw.com/lexochlogan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Postad i Våran vardag

Nissebus & poliströja

Den där nissen som vi har hemma är allt väldigt busig och kanske lite klåfingrig. I natt så gjorde han en bilbana med Louis bilar. Och lämnade ett kort där det stod ”jag hittade lite tejp så jag gjorden en bilbana hihi” När Loui såg bilarna så sa Loui ”men det är ju mina bilar!” Och skrattade, när jag läste kortet så tyckte Loui att det var ännu mer roligt.

Nu har Loui gått in i perioden att vara polis. Så poliströjan får jag inte av honom. Tänk så glad Loui kommer bli på julafton när han får en polisstation i julklapp.

Loui tränar på lucia sångerna och sjunger dom riktigt bra faktiskt. Tycker att det är så roligt att få höra Loui sjunga.

Gillar

Kommentarer

Postad i Våran vardag

Snöigt värre

Den här helgen har vart väldigt lugn, Loui var hos mamma och Micke. Så jag hade en dag för mig själv. Det blev en fika på stan med en vän som var väldigt trevligt. Sen gick jag hem och bara tog det lugnt. I går åkte jag ut en sväng till mamma för att leka i snön med Loui. Loui blev så glad när jag kom, han sprang så fort och kramade mig.

Vi gjorde en snögubbe och en snölykta i den lilla snön som hade kommit. Sen fick vi skjuts hem, när vi kom hem så såg vi på film och bara var. Vi pratade även om julklappar som Loui önskade sig av tomten. Listan blev rätt så lång, tågbana märktes att det var viktigast tyckte Loui.

Gillar

Kommentarer