Postad i Våran vardag

Jobbig nattning

Dom har jobbiga nattningarna tar musten ur mig. Det är en veckan varje månad det alltid blir jobbigare med nattningarna och nu har jag kommit fram till att det alltid händer när jag har mens. Så hur ska jag göra för att det ska bli bättre? Det vet jag inte, jag vill inte proppa i mig massor med hormoner och bli deprimerad och må allmänt konstigt igen. Så har ni några tips?

Annars i dag så har dagen vart super bra, vi var ute en sväng och gungade i värmen. Sen kom fet en tjej som har skrivit på kontraktet för lägenhet för att kolla. Tycker att det är lite konstigt att skriva på ett lägenhetskontrakt utan att kolla på lägenheten först.

Sen kom mamma hit en sväng och busade med Loui och så pratade vi om flytten. Mamma och hennes Micke ska ha Loui över natten någon helg så jag kan börja packa och städa.

Nu ska jag läsa lite innan jag går och lägger mig. Hoppas att ni har haft en bra dag 😘

  • Postad i Våran vardag
  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Vilken cooling! Vad stor han ser ut! 😍 Jag går på minipiller fast att jag inte vill. Jag får inte blöda för min läkare. Men ja, det är tufft att känna sig deppig till och från. Har inget bra tips!
nouw.com/sillyme
Jennysvardag
Jennysvardag,
Ja! Känns som att han har växt på en dag typ 🙈 Det är nog bara att stå ut
nouw.com/jennysvardag
IP: 82.99.3.229