Jag är så stolt

Jag är så stolt över Loui, fast det är jag ju jämt. Men i kväll somnade han i sin säng från början, jag klappade på ryggen innan han somnade och sen somnade han bara. Han har inte vaknat en ända gång under kvällen. Lite mardrömmar bara som har hjälpt med att klappa honom på ryggen, för att visa att jag är nära. Min plutt!

Den har dagen har jag vart precis som jag brukar och det känns så bra. Även att det känns som att min rygg kommer gå av när som. Det får man leva med.

Jag lagade köttfärssås till oss alla. Loui älskade maten som vanligt. Jag har verkligen hittat den perfekta pastan till Loui nu, jag vet inte vad den heter men det ser ut som ris. Funkat hur bra som helst.

Jag och Isabel tittade även på en film innan hon gick hem. Jag är så tacksam för dom vänner som stannade kvar hos mig efter att jag fick veta att jag var gravid förra vintern. Ni är bäst!

Nu ska jag läsa innan jag somnar och i morgon ska jag ringa vc igen för att få en läkartid till Loui. Dom hade inte kvar några i dag. Astmasköterskan tyckte att vi skulle få en akuttid och antagligen så blir det remiss till barnastma på sjukhuset. Så nu hoppas jag att jag hinner att få en tid i morgon! Blir att ringa direkt när telefontider öppnar.

Sov gott 😘

Gillar

Kommentarer

biabia
biabia,
Lycka till i morgon ❤️
nouw.com/biabia
Jennysvardag
Jennysvardag,
Fröken hauffman,
Menar du Risoni? Testa gräddstuva med lite gräslök 😊 nomnomnom! Lycka till imorgon!
www.familjeliv.se/blogg/frokenhauffman
Jennysvardag
Jennysvardag,
Ja, det är de 😊 får testa 😊 tack så mycket 😊
nouw.com/jennysvardag
IP: 82.99.3.229