Hjulen är som nya!

Som att Loui trivs bäst i Emmaljunga vagnen så bestämde jag mig för att fixa till hjulen på den. Det är såna evahjul som äter grus! Visst nya kan man köpa men om man inte har råd så kan man fixa till dom.

Till det behöver man svart bygg silikon och vulktejp det kostade mig ca 300kr att köpa in. Som att man behöver en tejp till varje hjul. Och det är bara bakhjulen som jag ska fixa. Framhjulen ser bra ut.

Först så tog jag bort allt grus, terapijobb var det verkligen! Så kör på när du har en dålig dag. Sen tvättade jag hjulen med diskmedel och en svamp och sköljde av. Jag lät det torka över natten.

Sen hade jag på silikon i hålen på hjulen. Lät det torka in ordentligt och sen tejpade jag hjulen. Det är viktigt att tejpa där det slits mest på hjulen.

Vulktejp är inget klister på utan bara gummi. När jag fäster tejpen så sträcker jag ut tejpen till dubbel längd. När jag hade tejpat klart så blåste jag med hårfönen så tejpen blev härdad. Tyvärr så tog jag ingen bild på när jag tejpade hjulen. Lite svårt att tejpa och ta kort samtidigt 😜

Jag har inte hunnit testa köra vagnen än. Men så fina hjul jag fick! Funderar på att fixa framhjulen med 🙈

  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229