Hitta rätt

I dag mår Loui bättre och är pigga och glad. Under morgonen så har Loui spelat fotboll och det lär han göra hela dagen. Dock så tycker jag att han kan spela fotboll i sitt rum där han har ett mål. Men det tycker ju inte Loui såklart. Det känns bra att han är piggare i dag. Jag har även hunnit med att städa och tvättat sängkläder. Tänk så mycket man kan hinna med.

Nu tänker ni säkert på rubriken, hitta rätt? Vad har jag hittat rätt? Jo, jag har hittat rätt träning och kost för mig. Att träna yoga och pilates är verkligen den bästa träningen för mig. Som jag har ridit i större delen av mitt liv så är jag van att ha hårdträning av hela kroppen. För när man rider så använder man alla muskler som man har. Bara det att ha en bra hållning när man sitter på hösten ryggen med rakrygg ner med axlarna och armarna som ett stor L och samtidigt trampa ner hälarna och hålla balansen. Men tyvärr så är det för dyrt för mig att rida just nu. Så därför började jag med yoga och pilates. Att jag äter LCHF är för att jag kan vad jag kan äta utantill. Jag har ätit LCHF förut det har jag ju skrivit om innan. Jag mår verkligen bra utav det. Loui äter till viss del samma som mig fast med potatis, pasta, fika och godis.

Självklart så är det ju så att jag har gått ner i vikt. Vilket jag visst om att jag skulle göra, så det gör mig inget. Så är jag piggare och har mer energi. Nu vill jag inte triggad igång någon. Så därför har jag valt att inte skriva så mycket om LCHF och träning. Jag vet hur mycket skada det kan göra. Min rosacea har blivit betydligt bättre och det tycker jag är väldigt skönt.

Fick en fråga om recept på LCHF pannkakor, så här kommer receptet som jag gjorde.
3 ägg
1 dl grädde
1,5 matskedar kokosmjöl
25 gram smält smör
Smält smöret och blanda ihop allt. Stek i rikligt med smör. Jag gjorde ju en LCHF glass med vispad grädde och vaniljpulver. Och ställde in i frysen under tiden som jag stekte pannkakorna. På pannkakorna så hade jag min glass och kokosflingor.

Gillar

Kommentarer

jessica,
skönt han mår bättre, och vad roligt och bra för dig du känner du hittat rätt tränign och kost för dig 😃 <3
nouw.com/jessiekaos
Amandizan
Amandizan,
Vad skönt att loui börjar känna sig bättre och är piggare. man använder verkligen hela kroppen när man rider. Men det tänker man ju inte på😊
nouw.com/amandizan
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg