Postad i Våran vardag

Helgen går för fort

Redan söndag, helgerna går verkligen för fort. Jag hade önskat att helgen hade en till dag. Det vore ju skönt. Eller vad säger ni?

Vi sov till 8 i dag med, så jag antar att Loui är trött. För annars så vaknar han vid 6-7, jag är glad över att få sova. I går så både städade och tvättade vi. Eller jag gjorde det, Loui rev ut allt som 2 åringar gör. Men städat blev det och tvättat blev de med.

Hur de går med Loui och hans ont i håret kanske ni undrar. Jo han har fortfarande ont i håret. I fredags när han sa att han hade ont i håret så tyckte jag att de var mest kul. Men nu börjar undrar om det är så att han har ont någon annanstans men säger ont i håret. De lär jag nog inte få veta.

Louis astma har verkligen vart lite påverkad hela veckan. Nu är han rosslig som bara den. Så vi inhalerar på i dag. Beroende på hur astman är i dag så kanske vi är hemma i morgon. Louis hälsa går före jobb och pengar.

I dag ska vi träffa Louis kompisar från förskolan. Och vi mammor får tid att prata.

Har ni tänkt på att det inte är så långt kvar av året? Jag har tänkt att skriva lite om hur vårat år har vart. Skulle de vara spännande?

  • Postad i Våran vardag

Gillar

Kommentarer

Johan
,
Jo den här helgen har verkligen gått fort. Sen att sammanfatta ett helt år är nog nyttigt så man verkligen förstår hur mycket som verkligen har skett under tiden 😊
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Ja man behöver verkligenen extra dag där mellan lördag och söndag. Jobbigt att han inte mår sådär 100% bra. Men roligt att få träffa kompisarna igen. Jag skulle definitivt vilja läsa en sammanfattning av året! Låter spännande! 😃 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
Johan
IP: 82.99.3.229