Postad i Våran vardag

Härliga sommardag

Så fint väder vi har haft hela dagen! Jag måste erkänna att jag är lite förvånad att det har vart sol hela dagen och inget regn alls!

Den här härliga sommardagen så gick vi ut efter att Loui och jag hade käkat lunch. Vi satt oss bakom huset som vi bor i. Så mysigt att bara sitta där. Jag satt i solen och försöka hålla Loui i skuggan hela tiden. Inte det lättaste som att han ålar sig överallt, efter en timme gick vi in då Loui var trött så han somnade direkt.

När Loui vaknade så gick vi till Wasaparken för att träffa Jessica och hennes familj. Så kul att se hennes två barn igen. Hon har en liten kille som är lika gammal som Loui och han hade blivit så stor sen sist jag såg honom 🙈

Jag och Jessica en en liten sväng på stan efter det, Loui var nöjd i vagnen med sina leksaker och en klämmis.

När vi kom hem så röjde Loui runt sen blev det lite middag, ett bad och mer lek.

Nu sover Loui sen 18.45 och han lär sova hela dagen, som att Loui inte gillar att sova i vagnen så börjar jag funderar på att kanske ta hem min andra vagn som är hos mamma. Den är det inte ergonomisk sittdel som den jag har hemma är. Får fundera på den!

Nu ska jag ta en efterlängtad dusch och lyxa till det med att raka benen och tvätta håret. Sen ska jag bara sitta i soffan och kanske gör en milkshake och se på film.

  • Postad i Våran vardag
  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229