Postad i Våran vardag

Gjort en grej

Nu var det en vecka sen jag skrev och det är väl så här det lär bli nu. Dagarna går ju så snabbt när man är kär och galen. Vi har hunnit med väldigt mycket under förra veckan när jag vabbade Loui. Vi bakade och vi träffade mickes vänner och hans bror. Och vi pratar massor om allt och mycket om mickes jobb. Som att han jobbar som kock så har dom märkt av väldigt mycket att folk inte hårburr och äter lika mycket som innan. Men nu verkar det ändå vända lite och Micke får jobba lite mer.

Loui är helt galen i Micke tur är ju det. Ännu mer tur är det ju att Micke tycker om Loui också. Jag är väldigt galen och kär i Micke och han i mig. Jag känner mig verkligen så lycklig nu.

I går hade jag så tråkigt att jag klippte lugg. Jag blev väldigt nöjd och det blev så snyggt. Micke fick se att jag hade klippt när han kom efter jobbet. Han tyckte också att det blev snyggt.

I dag så ska jag och Loui göra glass, som vi ska ha till våfflorna på onsdag.

  • Postad i Våran vardag

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vi 20, specialpedagog
Det blev verkligen jättefint vännen 😃. Sedan förstår jag att du numera är kär och håller dig med kärleken 😊. Inte så konstigt, jag saknar dock din blogg och har tänkt mycket på dig då du uppdaterade så ofta innan 😊. Så himla mysigt faktiskt ändå att du mött kärleken, det gör mig glad 😃.
www.saramadeleine.se
Madde
Madde ,
Är så glad för din skull. Att vara kär och galen är ju en fantastisk känsla tycker jag. Det är så viktigt att det funkar med barnen, viktigaste till och med,
www.nouw.com/homeandharmony
IP: 82.99.3.229