posted_inVåran vardag

Full späckad dag

Den här dagen har vi knappt vart hemma. Loui är inte lika snorig längre vilket är skönt för honom. Vi träffade ju Jessica och hennes son Sam redan vid 10, eller vi blev sena för jag tänkte att vi skulle testa sittdelen i dag. Men innan vi ens hann ut genom dörren så visade Loui direkt att han inte tyckte om den. Så det var bara att lägga dit liggdelen igen.

När vi väl gick ner till stan så gick vi runt utan att vi ens visste vart vi ville gå. Så vi gick till Cubus, jag hittade en body och tröja till Loui. Till mig hittade jag en bikini överdel i lila den är jättefin, hoppas på att jag kan ha den sen i sommar. Sen gick vi in på miq, där hittade jag en fin leksak till Loui.

Sen gick vi till lingonfabriken och käkade. När vi hade käkat så var det dags för Jessica och Sam att åka hem och hämta hennes dotter på förskolan.

Då gick jag till Ica och hämtade ut mitt paket. Jag beställde en ny febertermometer som man håller några centermeter från pannan så tar det 3 sekunder så får man fram om det är feber eller inte.

Så gick vi hem och jag bytte skor lämnade det jag hade köpte och så mötte vi upp Tina och Noah på en promenad. Sen har vi bara busat och myst, nu sover Loui och jag sitter i soffan och tar det lugnt

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg