Postad i Våran vardag

Fredag

Då var det fredag och hur härligt är det inte att helgen ligger framför oss? Det ska bli skönt med helg och kunna sova lite längre. I onsdags och i går så började jag planera lite för min 30 års fest som blir i sommar. Jag har bestämt tema och vilken tårta som jag ska ha. Det är första gången som jag är så här tidigt ute med tema. Som många av dom som jag kommer bjuda läser min blogg så vill jag inte avslöja än vad för tema som jag ska ha. Jag kommer bjuda lite vänner och mina släktingar från Stockholm och Södertälje. Dock så måste jag komma på hur jag ska pynta mammas och Mickes trädgård till temat. Men det lär jag nog komma på någon gång. Jag har även kommit på vad jag önskar mig. Och det är lite dyra saker som en design väska (jag älskar väskor!), chokladprovning och spa övernattning på något trevligt spa.

I morse så sa jag till Loui vi tar en bild på oss. Loui var bara tvungen att ha med böckerna. Så så fick det bil.

Min LCHF går väldigt bra och jag har verkligen kommit in i det. Nu äter jag mat tre gånger om dagen. Så till frukost äter jag turkiskyorgurt med grädde, vaniljpulver och kokos flingor. Den är så god och mättande. Sen blir det en mättande lunch och sen middag på kvällen. Dock så saknar jag choklad för mycket. Så jag måste hitta någon LCHF vänlig choklad. Som choklad beroende så kan jag inte vara utan choklad. Jag måste helt enkelt ha min choklad. En mörk god choklad som smälter fint i munnen är ett måste.

Annars i helgen så ska jag och Loui ut till mamma och Micke. Vi ska fira Micke som har fyllt år. Annars så blir det rätt så lugnt.

Nu tänkte jag göra en liten roliga grej och ställa fråga till er. Några av er kanske kan det rätta svaret. Och frågan är, vad för musik tror ni att jag helst lyssnar på?

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229