Postad i Våran vardag

Förändring

Nu har vi precis ätit frukost efter att ha vaknat vid 9 tiden. Jag älskar dessa dagar som man kan ta det lugnt och inte stressa i väg. Jag gjorde en äggröra till mig och Loui åt yoghurt med flingor. Så nu är vi mätta och ska göra oss i ordning för att ta spårvagnen och handla lite. Här blåser det massor i dag så att vara ute är inget skönt. Loui är lite rädd för blåsten när den är så kraftig. När vi kommer hem så ska jag laga mat sen ska det städas. Sen blir det lek i Louis rum.

Jag vill tacka för alla era fina och peppande kommentarer från i går. Jag har bestämt mig för att lägga om min kost. Så det har jag börjat med redan i dag, jag känner mig så peppad och känner det kommer funka den här gången. Jag kände hela förra året att jag behövde en förändring och nu är jag så redo för att ta tag och göra en förändring. Jag ska även förändra mitt hår, jag ska nämligen permanenta mitt hår så jag får stora lockar.

Gillar

Kommentarer

amindiz
amindiz,
Så härligt att slippa stressa och bara kunna ta det lungt så härligt ❤️😊
nouw.com/amindiz
Mina
Mina,
Spännande att börja året med förändringar. Kosten ör något hag skulle behöva ta tag i och planera mycket bättre. Ska bli kul att följa dina förändringar ❤ kram
minasvarld.nu
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229