Postad i Våran vardag

Förändring

Nu har vi precis ätit frukost efter att ha vaknat vid 9 tiden. Jag älskar dessa dagar som man kan ta det lugnt och inte stressa i väg. Jag gjorde en äggröra till mig och Loui åt yoghurt med flingor. Så nu är vi mätta och ska göra oss i ordning för att ta spårvagnen och handla lite. Här blåser det massor i dag så att vara ute är inget skönt. Loui är lite rädd för blåsten när den är så kraftig. När vi kommer hem så ska jag laga mat sen ska det städas. Sen blir det lek i Louis rum.

Jag vill tacka för alla era fina och peppande kommentarer från i går. Jag har bestämt mig för att lägga om min kost. Så det har jag börjat med redan i dag, jag känner mig så peppad och känner det kommer funka den här gången. Jag kände hela förra året att jag behövde en förändring och nu är jag så redo för att ta tag och göra en förändring. Jag ska även förändra mitt hår, jag ska nämligen permanenta mitt hår så jag får stora lockar.

Gillar

Kommentarer

jossan
jossan,
åh lycka till! det kan vara svårt men när du känner de är svårt så kom tillbaka hit och läsa alla peppande kommentarer och ditt inlägg!www.nouw.com/joossanns
Mina
Mina,
Spännande att börja året med förändringar. Kosten ör något hag skulle behöva ta tag i och planera mycket bättre. Ska bli kul att följa dina förändringar ❤ kramminasvarld.nu
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Postad i Våran vardag

En lugn lördag

Även i dag sov vi länge och låg och drog oss i sängen. Det är ju så skönt och vakna sakta när man är ledig. Vi har hunnit få i oss frukost och nu ser vi på Alfons Åberg. Planerna i dag är att tvätta sängkläderna och byta till nya. Att sova i nytvättade laken är det bästa som jag vet. Känslan är ju så härlig.

Annars i dag så ska jag göra min oljeinpackning med jojobaolja i håret. Denna gång så ska jag låta den sitta i längre än innan. Jag ska även göra en ansiktsmask. Leka med Loui i hans rum och även försöka att laga en av hans bilar som hjulet har försvunnit på. Det är väl det som är planerat just nu.

Då är det dags för mig att vara med i ett länkregn med andra fantastiska bloggare. Som är med i samma facebook grupp som mig. Denna grupp på facebook är en grupp där man länkar sin blogg i dagstrådar och ger och får engagerade kommentarer. Gruppen heter social media support & share group.

https://www.saramadeleine.se/2019/12/26/lattkrankthetsrapport/ https://hannafialotta.blogg.se/2019/december/jag-tror-inte-pa-2.html https://amndiz.se/2019/12/27/varfor-gor-jag-sa-har/ https://innehosina.com/2019/12/27/mest-gillat-pa-instagram-2019/ https://nouw.com/jessicaburman/rensningen-har-borjat-36786362 https://nouw.com/amandizan/god-jul-36775409 http://www.frugan-e.se/2019/12/en-mysig-och-lugn-jul.html?m=1


Gillar

Kommentarer

Postad i Våran vardag

Lycklig

Som jag skrev i onsdag så känner jag mig väldigt lycklig och känner att jag har hittat tillbaka till mig själv igen. Jag tänkte berätta varför jag känner mig lycklig mycket är ju för att jag har hittat tillbaka till mig själv. Nu är jag den roliga och lite små galna Jenny igen. Som jag alltid har varit. Det som gör mig mest lycklig är att jag har fått kontroll över min rosacea som har vart väldigt jobbig. Nu är rodnaden inte lika stor som innan och det känns så skönt att inte vara röd i ansiktet. Vilket gör att jag nu vill gå ut och träffa nya människor. I mammarollen har jag verkligen växt in i och det känns hur bra som helst.

I går köpte jag en ny mascara som är hur bra som helst. Jag känner att jag vill se lite pigg ut så en mascara var värt att köpa. I onsdags så fyndade jag lite produkter från mitt favoritmärke som är Maria Åkerberg som är så bra för min hyper känsliga rosacea hud. Så det blev lite smått och gått därifrån.

I helgen ska jag och Loui städa, julpynta, baka pepparkakor och jag ska även sätta upp nissedörren. För nissen kommer göra massor av bus.

Gillar

Kommentarer