posted_inVåran vardag

En sån söndag

Helgen försvann verkligen i ett nafs, men vi har ändå hunnit känna av helgen. I går så åkte jag och Loui ute till mamma och Micke. Loui spelade fotboll större delen av tiden som vi var där. Jag har antagligen en blivande fotbollsspelare. Innan vi tog bussen hem så handlade vi lite för att sen kunna gå direkt hem. Väl hemma igen så såg vi på film och Loui fick mat.

När Loui hade somnat så gjorde jag en burgare till mig med salladsblad.

I dag blir en sån där söndag med tvätt och städa, som vi gör varje söndag. Jag ska även laga biff stroganoff med blomkålsris. Om maten blir god så lägger jag upp receptet här i morgon. Jag har nämligen hittat en bra app som bara innehåller recept på LCHF mat. I kväll sen när Loui sover så ska jag sätta i en träningsskiva som jag vet är hårdträning. Jag har använt den förut. I veckan så har jag tränat både yoga och pilates, vilket har vart väldigt skönt. Men jag blev så förvånad över att jag fick sån träningsvärk i magen så jag inte kunde skratta. Men skratta gjorde jag ändå.

När städningen och all tvättning är klar så tänkte jag att Loui ska få bestämma vad vi ska hitta på. Jag kan tänka mig att det blir att lägga puzzle, spela memory och titta på bokstäver.

Gillar

Kommentarer

jessica,
åh men så gott, asså blomkolsris har jag länge vare sugen på att testa , gillar blomkolså borde ju vara gott 😃 <3
nouw.com/jessicaburman
Beccxans
Beccxans,
Här går också söndagarna åt till att städa och tvätta. Byter även sängkläder och ser till att alla kommer igenom duschen.
Planerat upp matsedel för veckan och handlat har jag även hunnit med idag. Barnen har varit ute med sambon och kört fyrhjuling i solskenet, så känns som en bra söndag och vi är redo för måndag och ny vecka. ☺️
nouw.com/beccxans

Liknande inlägg