Postad i Våran vardag

En lugn lördag

Även i dag sov vi länge och låg och drog oss i sängen. Det är ju så skönt och vakna sakta när man är ledig. Vi har hunnit få i oss frukost och nu ser vi på Alfons Åberg. Planerna i dag är att tvätta sängkläderna och byta till nya. Att sova i nytvättade laken är det bästa som jag vet. Känslan är ju så härlig.

Annars i dag så ska jag göra min oljeinpackning med jojobaolja i håret. Denna gång så ska jag låta den sitta i längre än innan. Jag ska även göra en ansiktsmask. Leka med Loui i hans rum och även försöka att laga en av hans bilar som hjulet har försvunnit på. Det är väl det som är planerat just nu.

Då är det dags för mig att vara med i ett länkregn med andra fantastiska bloggare. Som är med i samma facebook grupp som mig. Denna grupp på facebook är en grupp där man länkar sin blogg i dagstrådar och ger och får engagerade kommentarer. Gruppen heter social media support & share group.

https://www.saramadeleine.se/2019/12/26/lattkrankthetsrapport/ https://hannafialotta.blogg.se/2019/december/jag-tror-inte-pa-2.html https://amndiz.se/2019/12/27/varfor-gor-jag-sa-har/ https://innehosina.com/2019/12/27/mest-gillat-pa-instagram-2019/ https://nouw.com/jessicaburman/rensningen-har-borjat-36786362 https://nouw.com/amandizan/god-jul-36775409 http://www.frugan-e.se/2019/12/en-mysig-och-lugn-jul.html?m=1


Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Alfons Åberg minns jag att jag brukade titta på när jag var mindre tyckte det var mysigt. Skönt med sovmorgon idag igen när ni är lediga😊nouw.com/amandizan
Mina
Mina,
Gillar verkligen länkregnet och det är så härligt att dels varandras bloggar ❤minasvarld.nu
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Postad i Våran vardag

Lycklig

Som jag skrev i onsdag så känner jag mig väldigt lycklig och känner att jag har hittat tillbaka till mig själv igen. Jag tänkte berätta varför jag känner mig lycklig mycket är ju för att jag har hittat tillbaka till mig själv. Nu är jag den roliga och lite små galna Jenny igen. Som jag alltid har varit. Det som gör mig mest lycklig är att jag har fått kontroll över min rosacea som har vart väldigt jobbig. Nu är rodnaden inte lika stor som innan och det känns så skönt att inte vara röd i ansiktet. Vilket gör att jag nu vill gå ut och träffa nya människor. I mammarollen har jag verkligen växt in i och det känns hur bra som helst.

I går köpte jag en ny mascara som är hur bra som helst. Jag känner att jag vill se lite pigg ut så en mascara var värt att köpa. I onsdags så fyndade jag lite produkter från mitt favoritmärke som är Maria Åkerberg som är så bra för min hyper känsliga rosacea hud. Så det blev lite smått och gått därifrån.

I helgen ska jag och Loui städa, julpynta, baka pepparkakor och jag ska även sätta upp nissedörren. För nissen kommer göra massor av bus.

Gillar

Kommentarer

Postad i Våran vardag

Mössan och skorna har växt!

Det är en ny dag och nya utmaningar kommer. När vi skulle ta på oss kläder och gå till förskolan så utbrister Loui ”skorna har växt!” Jag står där som ett frågetecken och säger ”ja, men vad bra då passar skorna bra nu då”. Och Loui har på sig skorna. Även mössan hade växt och den passade hur bra som helst när vi skulle gå. Nu i efterhand så tror jag att det var ett försök från Loui att inte ta på sig skorna. Men han lyckades inte riktigt. Vi lyssnade även på Arne alligator under morgonen och plöjde hallens fina dansgolv. Vad gör man inte för sina barn?

I går så tog vi det lugnt när vi kom hem och bara var. När Loui hade somnat så kom en kompis till mig. Vi satt och pratade och såg på film, tills det var dags för att gå och sova.

Gillar

Kommentarer