Postad i Våran vardag

En lugn lördag

Även i dag sov vi länge och låg och drog oss i sängen. Det är ju så skönt och vakna sakta när man är ledig. Vi har hunnit få i oss frukost och nu ser vi på Alfons Åberg. Planerna i dag är att tvätta sängkläderna och byta till nya. Att sova i nytvättade laken är det bästa som jag vet. Känslan är ju så härlig.

Annars i dag så ska jag göra min oljeinpackning med jojobaolja i håret. Denna gång så ska jag låta den sitta i längre än innan. Jag ska även göra en ansiktsmask. Leka med Loui i hans rum och även försöka att laga en av hans bilar som hjulet har försvunnit på. Det är väl det som är planerat just nu.

Då är det dags för mig att vara med i ett länkregn med andra fantastiska bloggare. Som är med i samma facebook grupp som mig. Denna grupp på facebook är en grupp där man länkar sin blogg i dagstrådar och ger och får engagerade kommentarer. Gruppen heter social media support & share group.

https://www.saramadeleine.se/2019/12/26/lattkrankthetsrapport/ https://hannafialotta.blogg.se/2019/december/jag-tror-inte-pa-2.html https://amndiz.se/2019/12/27/varfor-gor-jag-sa-har/ https://innehosina.com/2019/12/27/mest-gillat-pa-instagram-2019/ https://nouw.com/jessicaburman/rensningen-har-borjat-36786362 https://nouw.com/amandizan/god-jul-36775409 http://www.frugan-e.se/2019/12/en-mysig-och-lugn-jul.html?m=1


Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Alfons Åberg minns jag att jag brukade titta på när jag var mindre tyckte det var mysigt. Skönt med sovmorgon idag igen när ni är lediga😊
nouw.com/amandizan
Mina
Mina,
Gillar verkligen länkregnet och det är så härligt att dels varandras bloggar ❤
minasvarld.nu
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229