Postad i Jag

Det jobbigaste med att vara ensamstående

Precis som förra inlägget med det bästa med att vara ensamstående mamma, så tänkte jag berätta vad som är det jobbigaste. Med mina åsikter och tankar.

Duscha hinns knappt med, på kvällarna när Loui sover för natten så är jag super trött. Ibland tar jag en dusch och verkligen njuter av att få duscha i lugn och ro.

Tvätta håret gör jag bara en gång i veckan, oftast när min bror är här.

Borsta håret göra jag också bara en gång i veckan när jag har tvättat det. Jag har typ ofrivilliga dreads.

Jag blir så otroligt provocerad när jag läser om mammor som klagar på sin sambo. "Han gör ju inget, jag får göra allt" i varje "gravidgrupp" på Facebook läser jag detta. Jag har alltid sån lust att skriva att deras sambo gör mer än vad dom tror. Dom har någon att åka och handla mat med, dom får ta en dusch i lugn och ro och så vidare. Dom har någon som kommer hem och prata med på kvällarna. Varför kan inte människor vara glada för det dom har?

Det finns så mycket fler saker som jag tycker är lite små jobbiga. Men det här är dom mest jobbigaste som jag tycker.

Och ja, jag valde att ha barn helt själv. Jag har väldigt tur att Loui är så snäll och gnäller inte om det verkligen är något. Han är alltid glad och vill testa på nya saker och pussas. Han är helt underbar och får mig alltid att le även om jag känner mig lite ledsen. Jag älskar min lilla plutt hur mycket dom helst och han är det bästa som har hänt mig,

Här ser ni mitt super fina fågelbo. Inte borstat på en vecka och så.

Hoppas att ni vaknar upp lite nu och är glad för det ni har och inser att era sambos hjälper till mer än vad ni tror. 😘

  • Postad i Jag
  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer

Hannanil
Hannanil,
<3 riktigt bra skrivet!
nouw.com/hannanil
Jennysvardag
Jennysvardag,
IP: 82.99.3.229