Postad i Våran vardag

Dålig energi

Min tanke var att egentligen att vänta till i morgon med att uppdatera. Men skruvar lusten kom och då ska man ju ta tillfället i akt när det väl kommer. I dag är det söndag och som vanligt på söndagar hemma hos oss så är det tvätt, städ och ta det lugnt dag. Så nu håller jag på att tvätta Louis overall och min fodrade jeansjacka som jag använder varje dag. För här i Norrköping så är det rätt så varmt för att vara vinter. Sen ska Loui få göra miniröris, så jag hoppas att han tycker att det är kul. Jag ska även lära Loui bokstäverna hur dom ser ut och låter. För Loui är så intresserad av vad det står i böckerna. I kväll när Loui har somnat så ska jag göra pilates med fokus på magen.

Just nu så går min energi upp och ner hela tiden. Det är för att det är lite strul på Louis förskola som gör att Loui inte vill gå dit och han vill inte att jag ska lämna honom. Så jag har ställt Loui på kö till andra förskolor i närheten där vi bor. Som Loui inte trivs på sin förskola så går min energi åt det och jag är ständigt orolig över vad jag ska möta när jag hämtar Loui. Jag vill inte gå in på så mycket på vad som har hänt.

Jag vet att jag har skrivit det förut och jag skriver det igen. Jag mår så bra att äta LCHF jag känner att hela jag mår bättre. Jag vet att jag sa att jag skulle dela med mig av recept förra söndagen men det blev inte så. Istället så har jag tagit kort på dom maträtter som jag har ätit. Som jag tänkte visa er.

På första bilden är min frukost som jag äter varje morgon. Det är turkisk yorgurt blandat med grädde och vanilj pulver. På det så har jag gojibär och kokosflingor. Andra bilden är biffstroganoff med blomkålsris och sallad. Tredje bilden är tacopaj.

I dag ska jag göra italienska köttbullar med gräddsås och blomkålsmos. Loui vill ha korv och makaroner så då får han äta det.

Nu hoppas jag att min skrivlust är tillbaka för jag saknar så att skriva.

Gillar

Kommentarer

Carro
Carro ,
Usch vad jobbigt för er båda att han inte trivs på sin förskola. Förstår att det blir tufft för dig att behöva lämna honom där ändå. Håller tummarna för att du får en plats omgående till en annan förskola
cuevas.blogg.se
Carro
Carro ,
Usch vad jobbigt för er båda att han inte trivs på sin förskola. Förstår att det blir tufft för dig att behöva lämna honom där ändå. Håller tummarna för att du får en plats omgående till en annan förskola
cuevas.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229