Bvc

Besöket gick jättebra. Loui väger numera 9020 gram och är hela 70 cm! Det märks att det är Louis har gener för att vara lång! Loui följer sin egen kurva jättebra! Min lillebror var också stor som bebis. Och nu är min bror lång och normal i kroppen.

Det ända som var är Louis torreksem. Jag ska köpa en annan salva och smörja in med. Jag tänkte även köpa ett annat tvättmedel och sköljmedel som är mildare.

Så tyckte dom att det var jättebra att Loui käkar mat nu. Så frågade jag min bvc sköterska om jag kan ge Loui lite välling direkt när han vaknar på morgonen och det kunde jag.

Jag får även ge Loui lite av min mat. Så kom jag på nu att jag glömde att fråga vilket bröd jag kan he Loui. Någon av er som vet?

Jag ska börja ge Loui frukt som mellanmål från och med i morgon.

Mammas lilla kille börjar bli stor!
Loui i sin morbrors gamla mössa!

  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Han kan äta precis samma saker som du, det är bara några få saker man ska undvika när dom är små - tex honung, baljväxter och tillsatt salt. 😊
Jennysvardag
Jennysvardag,
Jag vet att han kan äta samma mat som mig. Som att jag knappt har orkar lagat mat så har han inte fått smaka den maten som jag äter. Jag vet att dom inte ska ha det när dom är små. Jag menade vilket bröd som han kunde äta..
nouw.com/jennysvardag
TinaHagglund
TinaHagglund,
Vanligt ljust bröd 😊
nouw.com/tinahagglund
Jennysvardag
Jennysvardag,
Det är socker i ljust bröd 😘😉
nouw.com/jennysvardag
TinaHagglund
TinaHagglund,
De är socker i barnmatsburkar och i fruktpureerna också 😅 Men det är bra för dom att äta vetebröd 😊 pga gluten och så. Annars får du väl baka eget bröd. Många ger sina barn Skogaholms limp
nouw.com/tinahagglund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229