Postad i VAB dagar

Barn i riskgrupp

Egentligen är jag så trött på allt vad Corona innebär, men grejen är den att Loui är i riskgruppen att bli smittad som han har sin astma. Louis astma har vart påverkad sen i torsdags så vi har hållit och hos sen dess. Loui har tyckte att det har varit skönt att få vara hemma. Vi har både vistas inomhus och utomhus. Dock så är det mycket pollen ute som gör att Louis astma och pollen allergi är påverkad.

Att Loui är i riskgruppen att bli smittad skrämmer mig väldigt mycket. Jag är livrädd att Loui ska bli smittad och bli jättesjuk igen. Som tur är så förstår min familj och pojkvän min rädsla. Så dom stöttar så gott dom kan.

Som ni läste så är jag numera inte singel längre, jag har träffat världens underbaraste man. Som vi kan kalla för M. Det är M som jag har skrivit lite om. Det känns helt overkligt och härligt att jag har träffat honom. Vi kan verkligen prata om precis allt, vilket jag tycker är väldigt viktigt. M och jag har vetat vilka varandra är som att vi har gått på samma högstadieskola. Så hängde jag lite i hans gäng när jag gick på högstadiet så har vi även träffats på några fester efter högstadietiden. Vi både är så barnsligt kära. Loui och M går jättebra ihop, Loui har charmat M totalt.

Nu ska jag ringa några samtal till 1177 och Louis förskola. Så ska jag vädra ut hemma och tvätta. Jag hoppas att ni får en helt underbar måndag.

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Men Grattis ! gud vad roligt att läsa klart att du är räd att han ska bli sjuk igen bra alternativ att hålla han hemma så att han inte blir sjuk <3
nouw.com/amandamalmflod
Sandra
Sandra,
Grattis till dig <3 Då får du hålla din son hemma, så att han inte blir sjuk.
sandrorosen.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229