posted_inVåran vardag

Bamse mamma bamse

God morgon, har ni sovit gott? Vi har sovit bra men det känns som jag knappt har sovit? Men jag känner mig pigg, det var länge sen som jag kände mig pigg på morgonen. Konstigt det där. Känner ni igen er?

När klockan ringde i morse så förstod jag först inte vad som ringde. Jag älskar när man är lite smått förvirrad på morgonen. Vi gick upp samtidigt för Loui var allt pigg. Så Loui fick lite smoothie och jag drack mitt kaffe. Självklart så insåg jag att jag skulle ha tvättat håret i går. Men det är tur att det finns torrschampo. Måste ju vara en av dom bästa saker som har uppfunnits.

Loui satt och pratade om bamse under tiden som jag höll på att vakna till. Så när jag gick in i badrummet så kom Loui med sin bamsebok som handlar om pottan. Så han tog av sig pyjamasen och ville få av sig blöjan och satte sig på pottan med boken i knät. Tråkigt nog så kom det inget i pottan.

Efter allt prat om bamse under morgonen så fick han på sig sina bamsekläder. Så när vi kom till förskolan så visade Loui upp att bamse finns på tröjan och var så stolt. En puss och kram senare så satte sig Loui och la en pärlplatta. Det här var nog den bästa lämningen någonsin.

Jag vill även tacka er för alla fina kommentarer. Jag läser dom alla men har inte tiden att svara på varje kommentar.

Gillar

Kommentarer

Emma,
Va fint att lämningen gick bra. Sånt hade jag alltid svårt för när jag var liten 😊
www.madurban.se
Madde ,
Bli väckt innan klockan ringer är inget iaf jag uppskattar. Vaknar jag av mig själv är det helt ok, till och med positivt.
www.nouw.com/madelena
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg