Postad i Våran vardag

Åter i vardagen

Idag så är vi åter i vardagen och det var inte det lättaste att få med Loui. Men när jag sa att hans kompis Elton var på förskolan så gick det bättre. I overallen hittade Loui små runda kartongbitar på logen hos mamma i helgen. Så i dag hittade han dom i fickan. Loui sa då att det var morbror kalles plektrum. Plektrum spelar man gitarr med. Så Louis fantasi är det inget fel på.

I går så förvandlades hela lägenheten till en fotbollsplan. Vi spelade fotboll, jag flyttade även på Loui mål som han har i sitt rum så nu är det lättare för Loui att skjuta bollen. Jag ska även försöka sätta upp lite IFK Norrköping grejer i Loui rum. Han håller ju på IFK Norrköping.

Det gick förvånansvärt väldigt bra och säga hej då till Loui på förskolan. I går när Loui hade somnat så varvade jag ner med lite yoga med fokus på magen. Det gick väldigt bra, jag måste träna upp mina magmuskler. Dom försvann helt när jag var gravid med Loui.

Gillar

Kommentarer

jessica
jessica,
haha så roligt det låter att hela lägenheten blev en fotbolls plan , även fast jag inte är nå vidare fan als av fotboll lät det ändå kul sådär hemma haha 😃 <3
Amandizan
Amandizan,
Jag förstår loui jag har också svårt för att gå upp om jag har varit ledig ett tag😴det är bra att han har fantasi det är viktigt😊
nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229