Astma

Den här kylan som har kommit har jag inte saknat. Så fort det blir väderomslag så blir Louis astma påverkad. I går kväll när Loui skulle sova så hörde jag hur ansträngd Louis andning lät. Så det blev en puff med astma medicin. Genast så blev det bättre och Loui kunde somna. Louis astma upptäcktes när han var 7-8 månader. Så redan när han var bebis så har han fått inhalera astmamedicin. Som tur är så hade jag lite kunskap när jag upptäckte att Loui hade astma. Nu tänker ni säker hur kan jag ha haft kunskap om astma innan? Jo, mina barndomsvänner har astma och det har dom haft sen dom var små. Så jag kände igen det klassiska astma pipet, vässandet och ansträngda andningen. Jag själv har inte astma, men jag vet hur det känns vid en astmaanfall och när astman är påverkad. Hur vet jag det? Jo, du tar ett smalt sugrör och håller för näsan och försöker andas. Det är inte lätt.

Jag känner mig rätt så trygg med att lämna Loui på förskolan i dag för en av hans pedagoger har själv astma. Så jag har sagt till Loui att han ska säga till henne om det känns jobbigt med andningen.

I går målade jag äntligen mina naglar så nu är dom mörk grå och fina. Dock så tränade jag inte i går, istället så pratade jag i telefonen när Loui hade somnat.

Gillar

Kommentarer

jessica,
ja detta med sugröret har jag också hört om, dock har ja aldrig testat det vad ja minns, min mamma har också astma så vet också en del kring det. själva har ja kvalserallergi, det kan ju utvecklas till astma med tiden, om ja har otur, dock innefattar kvalserallergin jag har idag även andlingsbesvär i vissa miljöer, plus typ nästan varje morgon i och med att kvalter lever i sängar bland annat XD
nouw.com/jessiekaos
Madde,
Usch fy vad hemskt. Hoppas hans medicin hjälper han
Www.missmadde.se
IP: 82.99.3.229